!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
Alex:
Αν δεν ξέρεις, το παίρνεις.
Αλλά, ακόμη κι αν ψήθηκες, δεν χαρίζεις 400 ευρώ
Sent from my Nokia 3310
steve:
Παιδιά τι παιχτηκε με αυτα τα 400ε?
ενα που κοίταξα εγω είχε μονο βίδες και όχι τον "περιφερειακό"εξοπλισμο,αν σε αυτο αναφέρεστε .
Στάλθηκε από το SM-A320FL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
spoumi:
--- Quote from: Alex on April 02, 2019, 05:14:59 PM ---Αν δεν ξέρεις, το παίρνεις.
Αλλά, ακόμη κι αν ψήθηκες, δεν χαρίζεις 400 ευρώ
Sent from my Nokia 3310
--- End quote ---
Τα έχουμε πει πολλές φορές.
Άμα είναι κάτι που θέλεις με υπομονή και ψάξιμο βρίσκεις σχεδόν στη μισή τιμή από τα 1600.
philosopher:
--- Quote from: spoumi on April 02, 2019, 05:02:36 PM ---
--- Quote from: Alex on April 02, 2019, 04:55:28 PM ---Ρώτησες τιμή ή υποψιάζεσαι?
Εγώ που ρώτησα, πήγε 1600. Κρίμα ρε πούστη ούτε να το σκεφτώ πρόλαβα
--- End quote ---
Miata mentality δεν το λένε αυτό.
Έξυπνο αυτό πάντως. Πώς δεν το σκέφτηκε να το κάνει αυτό κανείς άλλος. :yawn:
--- End quote ---
Miata mentality my ass που λεν και στο χωρίο μου.
Έδωσα σε άνθρωπο που κάναμε και παρέα κιόλας ζάντες (από FD) 150E με τη προυπόθεση να μου τις πουλίσει πίσω αν δε φύγουν μαζί με το αμάξι. Τις έβγαλε, το πούλισε στοκ, δεν ενημέρωσε ποτέ, ενόχλησα εγώ και μου ζήτησε 450 ή 500 δε θυμάμαι καλά :-*
Τουλάχιστον ο άνθρωπος που πουλάει το HT είναι έμπορος και ζει από αυτό, πιο ηθικό μου φαίνεται...
harisport:
Να κάνω εγώ μια άκυρη ερώτηση. Πήρα σήμερα αντιστρεπτικες από ρχ8. Πήγα να βάλω την εμπρός, όλες οι βίδες βγήκαν εκτός από ένα κωλο-endlink στο οποίο με τη μία τρωγοντουσαν οι βόλτες στο παξιμάδι και στο Άλεν μέσα. Καμιά ιδέα;
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version