!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
steve:
Ξέρει κανείς αν η κεντρική κονσόλα του fl nc ταιριάζει (κουμπώνει) σε pro fl? (το μακρυ κομματι απο λεβιε ταχυτητων,ποτηροθηκες,μέχρι πισω)
Στάλθηκε από το SM-A320FL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
topetwrx:
--- Quote from: steve on March 07, 2019, 10:22:15 PM ---Ξέρει κανείς αν η κεντρική κονσόλα του fl nc ταιριάζει (κουμπώνει) σε pro fl? (το μακρυ κομματι απο λεβιε ταχυτητων,ποτηροθηκες,μέχρι πισω)
Στάλθηκε από το SM-A320FL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
--- End quote ---
Από όσο θυμάμαι όχι, γιατί το είχα ψάξει και εγώ. Θέλει να αλλάξεις κάτι και στο κάθετο τμήμα με το ράδιο αν θυμάμαι καλά.
harisport:
Γεια σας. Να κανω μια ερωτηση. Απο την ωρα που αλλαξα αμορτισερ/ελατηρια/ζαντες/λαστιχα, αν και τα 2 τελευταια δεν νομιζω οτι επηρεασαν το προβλημα, παρατηρησα οτι η πισω ροδα του συνοδηγου σπινιαρει πολυ πιο ευκολα απο του οδηγου. Αν πατησω σταση ακομα και με 3χιλ στροφες, τα αφηνω ολα κατω εκτος αν εχει πολυ καλη ασφαλτο και ακουω την πισω του συνοδηγου να οριεται, με αποτελεσμα να ειναι δυσκολο να πατησω σταση(οχι δεν το λεω για να κανω κοντρες). Και το κανει παντα αυτη η συγκεκριμενη, οποτε δεν γενικα η λογικη του ελευθερου. Και σε παντιλικι νομιζω, αυτη θα ακουσω πρωτη, ειτε στριβω δεξια ειτε αριστερα. Τι μπορει να παιζει ρολο; Χαλασμενο αμορτισερ; Λαθος καμπερ πισω δεξια και αριστερα και να εχει αυτη που σπινιαρει παραπανω; Καμια κολλημενη δαγκανα στου οδηγου και να τη μπλοκαρει με συνεπεια να σπινιαρει του συνοδηγου(χλωμο);
Alex:
Έκανες corner weighting; Η λιγότερο φορτισμένη ξεκολλάει πρώτη σε σαπουνόδρομο
Sent from my Nokia 3310
harisport:
ελατηρια φοραω, οχι κοιλ
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version