!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
Dasimo:
Δυστυχώς εχθές ειδα NC πάνω σε οδική (νομίζω Mica grey 1.8) με πολυ άσχημο τρακραρισμα, και στις τέσσερις γωνιές του.......εύχομαι να είναι οι επιβάτες καλά....
Το αμάξι βρέθηκε εκεί πιθανότατα γιατί πάει για διάλυση (πιθανολογώ) στο γνωστό κατάστημα ανταλλακτικών. Εντύπωση μου έκανε ο εντελώς ανεπηρέαστος θάλαμος επιβατών και η άψογη εικόνα του τελάρου, σε σχέση με το υπόλοιπο αμάξι που απλά διαλύθηκε......
Sent from my iPad using Tapatalk
spoumi:
--- Quote from: steve on February 16, 2019, 10:01:57 PM ---δηλαδή μακρύ? ή δεν ειναι συγκρίσιμο με το 5χυτο 4.1 πχ?
Στάλθηκε από το SM-A320FL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
--- End quote ---
Πιο μακρύ από το 4.1 με το 5άρι.
Μπορείς να καταλάβεις πόσο από την παρακάτω φωτό που υπάρχει στο trackmiata.
--- Quote from: Dasimo on February 17, 2019, 09:20:52 AM ---Δυστυχώς εχθές ειδα NC πάνω σε οδική (νομίζω Mica grey 1.8) με πολυ άσχημο τρακραρισμα, και στις τέσσερις γωνιές του.......εύχομαι να είναι οι επιβάτες καλά....
Το αμάξι βρέθηκε εκεί πιθανότατα γιατί πάει για διάλυση (πιθανολογώ) στο γνωστό κατάστημα ανταλλακτικών. Εντύπωση μου έκανε ο εντελώς ανεπηρέαστος θάλαμος επιβατών και η άψογη εικόνα του τελάρου, σε σχέση με το υπόλοιπο αμάξι που απλά διαλύθηκε......
Sent from my iPad using Tapatalk
--- End quote ---
Γενικά θεωρώ ότι το NC είναι πολύ πιο ασφαλές από οσο θεωρεί ο περισσότερος κόσμος ότι είναι.
harisport:
Γεια σας. Υπαρχουν φωτο απο NC1 με μαυρα φαναρια βαμμενα; Εχω ενα μαυρο και σκεφτομαι να τα βαψω εσωτερικα( τα bezels), μιας και θα βαψω προφυλακτηρα. Απο τη μια γενικα μου αρεσουν τα μαυρα φαναρια και το ψιλο-αλητευουν, απο την αλλη σκεφτομαι μηπως 'χαθουν' με το μαυρο στο μαυρο. Ευχαριστω
Gas21:
--- Quote from: harisport on February 17, 2019, 01:26:52 PM ---Γεια σας. Υπαρχουν φωτο απο NC1 με μαυρα φαναρια βαμμενα;
--- End quote ---
Εχω δυο πρόχειρες, αλλά δεν ξερω πόσο βοηθάνε .
mattypocket:
--- Quote from: steve on February 16, 2019, 10:01:57 PM ---
--- Quote from: spoumi on February 16, 2019, 08:49:23 PM ---
--- Quote from: steve on February 16, 2019, 08:37:39 PM ---Το δίλιτρο nc με το 6αρι κιβωτιο τι κ/π έχει?
--- End quote ---
3.7 αν δεν κάνω λάθος.
--- End quote ---
δηλαδή μακρύ? ή δεν ειναι συγκρίσιμο με το 5χυτο 4.1 πχ?
--- End quote ---
6αρι με 3.7 στις 3000 στροφες
5αρι με 4.1 στις 3000 στροφες
Αρα το 6αρι με 3.7 ειναι λιγο πιο κοντο απο το 5αρι με 4.1 στις πρωτες 5 σχεσεις τους αλλα εχει και την 6η που ειναι πιο μακρια απο την 5η του 5αριου(λογω του διαφορετικου κ/π)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version