!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
tala:
Alex, ξεκουμπώνεις το φανάρι από πίσω ώστε να υπάρχει έξοδος για την υγρασία, χρησιμοποιείς πιστολάκι χωρίς μεγάλη ένταση με Δροσερό όχι ζεστό αέρα και το αφήνεις ώρα.
Μετά αν μπορείς χωρίς να κουμπώσεις το φανάρι το αφήνεις στον ήλιο.
Ξαναεπαναλαμβάνεις το πρώτο βήμα γιατί πιθανότατα θα ξαναεμφανιστεί (λιγότερο μετά) όσες φορές (1 2 3 ? ) χρειάζεται μέχρι να μην την ξαναδείς.
Ποτέ πλύσιμο με πιεστικό πάνω από το φανάρι γιατί από εκεί μπάζει κυρίως.
Alex:
Τώρα θυμήθηκε? Το έχω πλύνει με πιεστικό εκατοντάδες φορές!
Κάτι άλλο παίζει, απλά ήθελα να αποφύγω το βγάλσιμο του προφυλακτήρα.
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
Sent from my Nokia 3310
kostasmito:
Έχουμε κάποιον στο forum που να μπορεί να μεταφράσει σελίδα γραμμένη στα Ιαπωνικά?
GT88:
--- Quote from: Alex on February 11, 2019, 05:31:08 PM ---Τώρα θυμήθηκε? Το έχω πλύνει με πιεστικό εκατοντάδες φορές!
Κάτι άλλο παίζει, απλά ήθελα να αποφύγω το βγάλσιμο του προφυλακτήρα.
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
Sent from my Nokia 3310
--- End quote ---
To ειχα παθει όταν αλλαξα λάμπα και εμπαινε νερο στο ενα φανάρι, μετά απο μήνες, 'ΟΠΟΤΕ το θυμόταν. Είτε μετα απο πλυσιμο, είτε απο βροχη.
Νόμιζα ότι είχε ραγίσει οπότε δεν εδινα σημασία μέχρι να το αλλάξω ολόκληρο, γιατί ήταν καλοκαιρι και δεν ηταν συχνο φαινόμενο.
Τελικά καποια στιγμή χρειάστηκε να βγάλω την λαστιχένια τάπα και όταν την ξαναέβαλα, σταμάτησε να μπαίνει νερό :????: .
:moutza:
Nikos_d:
Πήρε κάποιος τις μαμα 16αρες ζάντες μου από το nc για να τις βάλει σε ένα mazda 6 μοντέλο του 2006 και τελικά λέει δεν ταιριάζουν γιατί βρίσκει η δαγκάνα; στο ίντερνετ βλέπω όμως ότι κανονικά ταιριάζουν. Μαμά δαγκάνες το mazda 6. Τι παίζει ρε παιδιά;
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version