!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
Alex:
Πως θα απαλλαγώ από αυτή την υγρασία που μου τη δίνει, πριν φάει καμιά γονατιά?
Το χει κανείς που να βρήκε λύση?
Sent from my Nokia 3310
luigid:
--- Quote from: Alex on February 10, 2019, 11:25:31 PM ---Πως θα απαλλαγώ από αυτή την υγρασία που μου τη δίνει, πριν φάει καμιά γονατιά?
Το χει κανείς που να βρήκε λύση?Sent from my Nokia 3310
--- End quote ---
Δεν μου εχει τυχει ετσι αλλα στο δικο μου φαινεται σαν να εχει στεγνωσει η υγρασια μεσα στο φαναρι και αφησε τα "ιχνη" της.
Τι θα εκανα εγω στην θεση σου.
Θα το εβγαζα απο το αμαξι,και θα ξηλωνα οτι ηλεκτρικο υπαρχει,να μεινει οσο πιο γυμνο γινεται.Ξεπλυμα με απιονισμενο νερο εσωτερικα και μετα ή μπιστολακι ή διπλα σε εναν αφυγραντηρα να τραβηξει οτι θα εχει απομεινει απο υγρασια.
Μην προσπαθησεις να το στεγνωσεις οπως ειναι,γιατι ενδεχεται να σου αφησει στιγματα απο μεσα
mx5silver:
μαλλον απο καπου παιρνει αερα το φαναρι.
ισως να εχει ραγισει απο πισω ή να μην κουμπωνουν καλα οι φισες απο φλας/μεσαια σκαλα
jSkyline:
Μηπως έχει φάει ηδη γονατιά !?
Οι λύσεις και η αιτία είναι οτι γράφτηκε πιο πανω, αν δεν θες να το βγάλεις βάλε κανένα απο αυτά τα σκευάσματα που υποτίθεται οτι απορροφουν την υγρασία, αλλα ισως αφησει στιγματα.
xaxar:
Και εμένα είχε πάρει λίγη υγρασία το ένα φανάρι από κακή εφαρμογή της λαστιχενιας ταπας-καπακι στο πίσω μέρος του φαναριού.
Με ένα πιστολάκι στέγνωσε χωρίς να αφήσει σημάδια(τουλάχιστον εγώ δεν παρατήρησα κάτι)μετά από κάνα 20λεπτο φυσηματος με ζεστό αέρα.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version