!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (826/1071) > >>

Chris_SD:

--- Quote from: SteliosR on January 23, 2019, 10:40:47 AM ---Chris_SD καπου στην Λ Φυλής σήμερα το πρωί.....Μούν@ρος.......!!!!!

--- End quote ---

Είμαι εδώ και το χαίρομαι :giveheart:

Alex:
-> 120Κ...
Με ανανεωμένο εσωτερικό και εξωτερικό σε πολύ καλή κατάσταση, με ένα ελαφρύ γυάλισμα θα είμαστε καινούργιοι!

topetwrx:
Από χθες στο Discount Market Κοζάνης παρκάρει (προφανώς υπάλληλος), πανέμορφο NC σε εργοστασιακή μορφή, προσεγμένο εκ πρώτης όψεως, με τις πανέμορφες ζάντες από NCFL, ανθρακί με τον λατρεμένο καφέ χρωματισμό κουκούλας εσωτερικού και Αθηναϊκές πινακίδες από όσο θυμάμαι!

a n t o n i s:
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Χρειάζομαι την βοήθεια σας… Θα ήθελα να σας ρωτήσω οπτικά, κοιτάζοντας ένα κινητήρα από μχ-5 nb με κυβισμό 1.6cc και έναν κινητήρα πάλι σε mx-5 nb με κυβισμό 1.8 ποιες είναι οι διαφορές;

Χωροταξικά αυτό που βλέπω πως έχει λίγο μεγαλύτερο κινητήρα… Κάτι άλλο που να φωνάζει πως εγώ είμαι 1.8cc;

Γενικά κάτι που να ξεχωρίζει ξεκάθαρα στο οπτικό κομμάτι γιατί οι διαφορές στις επιδόσεις είναι γνωστές!

RustRat:
Το #1 που καταλαβαινεις με μία πρώτη ματιά είναι η εισαγωγή.

1.6

MK2 1.8

MK2.5 1.8 (γνωστή ως square top)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version