!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (824/1071) > >>

harisport:
Δεν ξερω κατα ποσο βολευει. Το θεμα ειναι οτι οταν το αμαξι ειναι στο πεζοδρομιο ολο επανω, η κοιλια ειναι οριακη. Αν πρακτικα με σαμαρακια φερω την ευθεια πιο πισω με αποτελεσμα να αλλαξει η γωνια, φοβαμαι μη βρισκει μετα η κοιλια στην ευθεια. Θα παρω τον κατασκευαστη της πολυκατοικιας να ερθει. Θεωρητικα επρεπε να μπαινουν μεσα ολα τα αμαξια. Αυτον τοτε τον ενοιαζε να χωρανε κατω οριακα 3 τζιπ...

ntemis:
Ρε συ εάν έμπαινες σε εργοστασιακό ύψος τι φταίει αυτός που εσύ είπες να γίνεις καμπεργκοντ οφ δε νειμπουρχουντ??

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

harisport:
Δεν ειπα για να μαλωσουμε. Μπας και φτιαξουμε καποιο μικρο σαμαρακι για να μειωσουμε την γωνια και να μην ειναι τοσο αποτομο.

panos_zip:
Δεν ειναι και τόσο τραγικο το γκαραζ σου
Αμα πειραματιστεις θα μαθεις να μπαινεις με γωνια και δεν θα βρισκεις

Παρόμοιο προβλημα εχω και εγω στο δικό μου γκαραζ. Με τη διαφορα οτι εμενα και ο δρόμος ειναι ανηφορικός, και το πεζοδρόμιο στενότερο και η είσοδος του γκαραζ ακριβώς εκει που ξεκινάει η κατηφορική ράμπα.
Εχω προσέξει ότι αν ευθυγραμμιστώ τελειως με το γκαραζ (οπως εσυ στη φωτό) τότε βρισκει πολύ, ενώ αν μπώ με γωνια ειναι καλύτερα. Επίσης με το τιμόνι μισοστριμένο (όχι τέρμα), λογω γεωμετρίας σηκώνεται λιιγο η μουρη.
Πειραματιστηκα λιγο και βρηκα οτι αν μπω με συγκεκριμένη γωνια και στριψω το τιμόνι τη στιγμή που θα εβρισκε, τώρα δεν βρίσκει ή απλά "χαιδεύει" στο Χ. Τόσο λιγο που ούτε σημάδι δεν αφήνει, τόσο στο Χ όσο και στο τσιμέντο.

Με τον κατασκευαστή δεν νομίζω να βρεις άκρη. Δες και τα σαμαρακια που σου λενε οι υπολοιποι. Εγώ τον πρώτο καιρό έβαζα μια ταβλα που ειχα βρει πεταμένη σε μια οικοδομή εκει που ειναι οι μπροστινές σου ρόδες, καποια στιγμή την ξέχασα έξω και χάθηκε. Κάποιος θα την πήρε μαλλον και δεν ξανασχολήθηκα αφού ειχα ήδη βρει το κόλπο.

harisport:
Κι ομως, το θεμα δεν ειναι εμπρος αλλα πισω. Ειναι οπως ανεβαινει ενα αμαξι δηλαδη. Σκεψου ενα aygo, αμαξι πολης δηλαδη, εχει απο κατω κενο 4 ποντους. Το εβελα με κωλο, με μουρη, υπο γωνια, το ανεβασα στο πεζοδρομιο πλαγια, το δοκιμασα διαγωνια, τιποτα.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version