!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
harisport:
Γεια σας. γραφω εδω γιατι δεν ξερω που αλλου πρεπει. Πηγα και χαμηλωσα το nc με κονι και eibach και επεσε 4 γεματους ποντους. Ολα τελεια μεχρι που εφτασα στο γκαραζ μου. Για να μπω, ανεβαινω με οπισθεν στο πεζοδρομιο μεχρι το αμαξι να ναι ολο πανω σχεοδν και μετα 'πεφτω' κατω και κατηφοριζω. Θα θελα βασικα να το κανω αυτο γιατι βρισκει ολη η κοιλια του αυτοκινητου στη γωνια πεζοδρομιο-κατηφορα. Εχω την εντυπωση οτι ειναι το butterfly brace απο κατω, το Χ. Αυτο αν το βγαλω για να δοκιμασω, και μπαινει το αμαξι, μετα θα εχω θεμα;
Εχετε ιδεα ποιο ειναι το πιο χαμηλο σημειο στο nc στο σασι; Εχω τρελαθει με την αναρτηση και ξενερωσει τοσο ταυτοχρονα που δεν μπαινει στο υπογειο και δεν το θελω εξω...
aimkara:
Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
harisport:
Αυτο που να μπει δηλαδη; Αφου το αμαξι ειναι ανεβαινει πανω και οταν παει να κατηφορισει βρισκει. Το παρκινγκ ειναι υπογειο και εχει μεγαλη κλιση. Ανεβαζω φωτο. Δεν βρισκει εκει που ειναι αλλα πιο πισω, μολις κατηφορισει. Βρισκει η κοιλια δηλαδη, εκει που παταει τωρα η πισω ροδα. Μεταξυ της μεταλλικης υδρορροης για να φευγουν τα νερα και κατηφορας.
mx5silver:
αυτά αν τα βιδωσεις εκει που παταει στην φωτο η πισω ροδα, λογικα θα μπαινεις
αν δεν μπαινεις, φτιαξε και λιγο το σημειο που πατανε οι μπροστα ροδες, αναμεσα από την ασφαλτο και το πεζοδρομιο
ριξε ένα τσιμεντακι και από κατω βαλε μια σωληνα να περνανε τα νερα ή φτιαξε μια μεταλλικη κατασκευη που να καλυπτει το κενο
harisport:
Εξωτερικα δεν θελει σαμαρακι, εκει που ειναι οι μπροστα ροδες. Το αμαξι ανεβαινει πανω ολοκληρο στο πεζοδρομιο, και οι εμπρος ροδες και μετα οταν κατεβει βρισκει. Εβαλα μια ταβλα ξυλο εκει που ειναι η υδρορροη σαν δοκιμη αντι για σαμαρακια, υψος 1-2 ποντων και κατεβηκα λιγο παρακατω απο πριν αλλα παλι βρηκα :-[ Βρισκει κυριως η μερια του οδηγου που φαινεται και λιγο πιο χαμηλη, στο σημειο του butterfly brace και λιγο πιο αριστερα
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version