!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
Reverant:
Μιλάς για τις φύσες του εγκεφάλου;
luigid:
--- Quote from: Reverant on January 09, 2019, 11:41:57 AM ---Μιλάς για τις φύσες του εγκεφάλου;
--- End quote ---
Μιλαω για τις φυσες στο τιμονι,στις ασφαλειοθηκες,κτλ αλλα αν κανει και για του εγκεφαλου δεν θα με χαλασει
iliasfyntanidis:
--- Quote from: mx5silver on January 10, 2019, 03:54:04 PM ---ηλια, τις βιδωσες τις πινακίδες? :angel:
--- End quote ---
@mx5silver
Σήμερα βιδωσα την πίσω. Γενικά με πάει αίμα αυτές τις μέρες...
Εξάτμιση δεν είναι εύκολα τα πράγματα όπως τα φανταζόμουν και είμαι σε δίλημμα να ρίξω το παλιό χταπόδι επάνω να πάω να περάσω ΚΤΕΟ γιατί έχω 10 μέρες περιθώριο.
luigid:
--- Quote from: iliasfyntanidis on January 10, 2019, 05:17:10 PM ---
--- Quote from: mx5silver on January 10, 2019, 03:54:04 PM ---ηλια, τις βιδωσες τις πινακίδες? :angel:
--- End quote ---
@mx5silver
Εξάτμιση δεν είναι εύκολα τα πράγματα όπως τα φανταζόμουν και είμαι σε δίλημμα να ρίξω το παλιό χταπόδι επάνω να πάω να περάσω ΚΤΕΟ γιατί έχω 10 μέρες περιθώριο.
--- End quote ---
Ετσι να το κανεις Ηλια,for the time being,που λεν και στο χωριο μου.
Περνας Κτεο κανεις και καμια βολτα,και μετα με ησυχια φτιαχνεις την εξατμιση οπως πρεπει και χωρις βιασυνες και ημιμετρα
philosopher:
--- Quote from: iliasfyntanidis on January 10, 2019, 05:17:10 PM ---
--- End quote ---
@mx5silver
--- End quote ---
Ηλία, ριχτοοοοοο
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version