!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (808/1071) > >>

Veros:

--- Quote from: the_george on October 02, 2018, 11:48:26 AM --- :hello:
είναι κανείς Νότια (Γλυφάδα/Ελληνικό) που να έχει καλώδιο? Άναψε check σήμερα το πρωί - out of the blue που λένε και στο χωριό μου..

--- End quote ---
Αν ψάχνεις obd και μπορείς να έρθεις στην βάρη στο γραφείο θα φέρω τον δικο μου μαζί να δούμε τι σου έβγαλε .

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

the_george:

--- Quote from: Veros on October 02, 2018, 09:00:42 PM ---
είναι κανείς Νότια (Γλυφάδα/Ελληνικό) που να έχει καλώδιο? Άναψε check σήμερα το πρωί - out of the blue που λένε και στο χωριό μου..

--- End quote ---
Αν ψάχνεις obd και μπορείς να έρθεις στην βάρη στο γραφείο θα φέρω τον δικο μου μαζί να δούμε τι σου έβγαλε .

--- End quote ---

Ευχαριστώ!
ΜΟΛΙΣ απελευθέρωσα τον @luigid που πέρασε από Αργυρουπολη και το είδαμε!
Ρ0507 - υψηλές στροφές στο ρελαντί: είχα καθαρίσει πεταλούδα και MAF πριν μερικό καιρό και αμέσως μετά κρατούσε οντως ψηλές στροφές μέχρι να δουλέψει για λίγη ώρα. Το επανέφερε ο Λευκαδιτης σε normal πλαίσια πριν 1,5 μήνα και τώρα θυμήθηκε να ανάψει check!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Veros:

--- Quote from: the_george on October 02, 2018, 09:28:30 PM ---
--- Quote from: Veros on October 02, 2018, 09:00:42 PM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

Ευχαριστώ!
ΜΟΛΙΣ απελευθέρωσα τον @luigid που πέρασε από Αργυρουπολη και το είδαμε!
Ρ0507 - υψηλές στροφές στο ρελαντί: είχα καθαρίσει πεταλούδα και MAF πριν μερικό καιρό και αμέσως μετά κρατούσε οντως ψηλές στροφές μέχρι να δουλέψει για λίγη ώρα. Το επανέφερε ο Λευκαδιτης σε normal πλαίσια πριν 1,5 μήνα και τώρα θυμήθηκε να ανάψει check!

Sent from my iPhone using Tapatalk

--- End quote ---
Αν στο ξανακάνει μπορείς να αποσυνδέσεις την μπαταρία για μερικά δευτερόλεπτα και να την ξαναβάλεις . (Μπορεί να βοηθήσει )

luigid:
Που στην Βαρη δουλευεις ρε φιλτερ?

Στειλε κανα πμ να ουμε @Veros

Sakis:
Τι άλλο θα δούμε  :zalistika: :zalistika: :zalistika:

https://www.motoring.com.au/mitsuoka-creates-wild-mazda-mx-5-based-corvette-115113/

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version