!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
gianic:
--- Quote from: Goldsmith on June 25, 2018, 03:16:37 PM ---
--- Quote from: antmx51996 on June 24, 2018, 07:24:32 PM ---
--- Quote from: Goldsmith on June 18, 2018, 11:20:34 AM ---Εχει δοκιμασει κανεις τους εκκεντροφορους της bbr για το 1,8 απο το πακετο του super175?
Υπαρχουν αποτελεσματα εκτος της επισημης σελλιδας της εταιριας?
Εχουμε στοιχεια για τους εκκεντροφους, διαρκεια, βυθισμα κλπ, ξερουμε ποιος τπυς φτιαχνει?
Το εγραψα εδω επειδη δεν ειμαι σιγουρος αν εχει ξανασυζητηθει παρ΄ολο που εκανα το απαραιτητο ψαξιμο...
Αν κρινουν οι mods ας το μεταφερουν εκει που πρεπει.
--- End quote ---
όταν το έψαχνα βρήκα μόνο έναν στο YouTube να το έχει δοκιμάσει ο οποίος όταν τον ρώτησα για αποτελέσματα μου είπε απλά ότι είναι αισθητά πιο γρήγορο (ότι νανε)! Γενικά από ότι κατάλαβα ,αξίζει πολύ καλυτερα να παρεις σκετους τους εκκεντροφορους και τα υπόλοιπα από άλλου πιο φθηνά και ολοκληρωμένα! Στο πακέτο πληρώνεις το όνομα πολύ και τα νούμερα είναι πολύ αισιόδοξα!
--- End quote ---
Οχι δεν ενδιαφερομαι για το πακετο τους παρα μονο για τους εκκεντροφορους,
προγραμμα και εξατμιση εχω ηδη, κριμα που δεν υπαρχει εμπειρια απο την συγκεκριμενη βελτιωση,
ειναι αρκετα μεγαλη η διαφορα σε ιπποδυναη, αν ειναι αληθεια φυσικα και δεν ειναι απλα αλλο ενα αισιοδοξο νουμερο.
--- End quote ---
Εχει φτιαξει ο Λευκαδιτης εκκεντροφορους και για 1.8 και 2.0. Παρε ενα τηλεφωνο να ρωτησεις αν θες.
Sakis:
--- Quote from: gianic on June 27, 2018, 01:18:50 PM ---
--- Quote from: Goldsmith on June 18, 2018, 11:20:34 AM ---Εχει δοκιμασει κανεις τους εκκεντροφορους της bbr για το 1,8 απο το πακετο του super175?
Εχουμε στοιχεια για τους εκκεντροφους, διαρκεια, βυθισμα κλπ, ξερουμε ποιος τπυς φτιαχνει?
Το εγραψα εδω επειδη δεν ειμαι σιγουρος αν εχει ξανασυζητηθει παρ΄ολο που εκανα το απαραιτητο ψαξιμο...
--- End quote ---
όταν το έψαχνα βρήκα μόνο έναν στο YouTube να το έχει δοκιμάσει ο οποίος όταν τον ρώτησα για αποτελέσματα μου είπε απλά ότι είναι αισθητά πιο γρήγορο (ότι νανε)! Γενικά από ότι κατάλαβα ,αξίζει πολύ καλυτερα να παρεις σκετους τους εκκεντροφορους και τα υπόλοιπα από άλλου πιο φθηνά και ολοκληρωμένα! Στο πακέτο πληρώνεις το όνομα πολύ και τα νούμερα είναι πολύ αισιόδοξα!
--- End quote ---
προγραμμα και εξατμιση εχω ηδη, κριμα που δεν υπαρχει εμπειρια απο την συγκεκριμενη βελτιωση,
ειναι αρκετα μεγαλη η διαφορα σε ιπποδυναη, αν ειναι αληθεια φυσικα και δεν ειναι απλα αλλο ενα αισιοδοξο νουμερο.
--- End quote ---
Εχει φτιαξει ο Λευκαδιτης εκκεντροφορους και για 1.8 και 2.0. Παρε ενα τηλεφωνο να ρωτησεις αν θες.
--- End quote ---
Τι παίζει με αυτούς του εκκεντροφόρους, αξίζουν? Έχει καμία ουσιαστική διαφορά το αμάξι σε δύναμη ή να χαμε να λέγαμε??
gianic:
--- Quote from: Sakis on June 27, 2018, 03:28:42 PM ---
--- Quote from: gianic on June 27, 2018, 01:18:50 PM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
--- End quote ---
--- End quote ---
Τι παίζει με αυτούς του εκκεντροφόρους, αξίζουν? Έχει καμία ουσιαστική διαφορά το αμάξι σε δύναμη ή να χαμε να λέγαμε??
--- End quote ---
Eννοειται οτι αξιζει για ατμοσφαιρα. Παιρνει 15-20 αλογα αναλογα που θα φτασεις τον κοφτη.
Για turbo οχι.
Goldsmith:
--- Quote from: gianic on June 27, 2018, 03:56:33 PM ---Eννοειται οτι αξιζει για ατμοσφαιρα. Παιρνει 15-20 αλογα αναλογα που θα φτασεις τον κοφτη.
Για turbo οχι.
--- End quote ---
Γνωριζεις κοστος ή τηλεφωνο να ρωτησω?
gianic:
--- Quote from: Goldsmith on June 27, 2018, 05:07:48 PM ---
--- Quote from: gianic on June 27, 2018, 03:56:33 PM ---Eννοειται οτι αξιζει για ατμοσφαιρα. Παιρνει 15-20 αλογα αναλογα που θα φτασεις τον κοφτη.
Για turbo οχι.
--- End quote ---
Γνωριζεις κοστος ή τηλεφωνο να ρωτησω?
--- End quote ---
Κοστος οχι μπορεις να παρεις τον Δημητρη 2105746177
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version