!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (789/1071) > >>

xaxar:

--- Quote from: steve on June 09, 2018, 02:59:51 AM ---Παρακαλείται ο κάτοχος του μπλε nc που μιλάγαμε για τις ζαντες να επικοινωνήσει.
ευχαριστώ!

Στάλθηκε από το SM-A320FL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

--- End quote ---
Σταύρο εννοεις του επετειακου;Αν ναι,μπορω να του πω να σου στειλει μυνημα.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

steve:

--- Quote from: xaxar on June 09, 2018, 11:43:58 AM ---
--- Quote from: steve on June 09, 2018, 02:59:51 AM ---Παρακαλείται ο κάτοχος του μπλε nc που μιλάγαμε για τις ζαντες να επικοινωνήσει.
ευχαριστώ!

--- End quote ---
Σταύρο εννοεις του επετειακου;Αν ναι,μπορω να του πω να σου στειλει μυνημα.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

--- End quote ---
ναι Λαμπρο,το παιδι με το μπλε επετειακο δε προλαβαμε ουτε να συστηθουμε!

DimiKapl:
Νομίζω μιλάτε για εμένα  :hello:

Σταύρο,στείλε πμ να τα πούμε!
Λάμπρο σε ευχαριστώ πολύ για την ειδοποίηση στο εφ μπι.

gmat:
Ανάρπαστος :yeah: έγινες!!!!

jSkyline:

--- Quote from: Liakos on June 07, 2018, 11:10:46 AM ---Είναι κάτι εκδόσεις του NBFL που βγήκαν προς τα τέλη κυκλοφορίας του μοντέλου (@jSkyline εσυ είσαι ο ειδικός να ενημερώσεις )που τις βλέπω σπανίως στο δρόμο και λιώνω... Μετρημένα στα δάχτυλα κομμάτια σε εξαιρετικά χρώματα και όλα φαινομενικά καλοδιατηρημένα.

Εσάς τους λίγους σας ζηλεύω λιγάκι να ξέρετε...

Καλημέρες!

--- End quote ---
Πες πως μοιαζουν αυτες οι εκδόσεις να σου πω ποιες είναι. Προς το τελος οντως κυκλοφόρησαν αρκετές. Οι 3 τελευταίες που μπορώ να φανταστώ ηταν αυτη που φοράει τις ζάντες μου Unplugged - Euphonic, η Impulse - Heritage που ειναι κατι σαν high με ιδιαίτερα χρώματα στο εξωτερικό και το final edition σε Lava Orange (κατι σαν Mazdaspeed αλλα στο αργό του :P)

Απο εκεί και πέρα πάντως το πιο ομορφο ΜΧ είναι αυτό που φοράει σχάρα! Εχω μια βδομάδα τώρα που μου σπανε τα @@ για το πόσο ομορφο αμάξι έχω! Το φωτογραφίζουν, μου πιάνουν κουβέντα, με ρωτάνε αν ημουν εκεί παρκαρισμένος, πως το διατηρώ έτσι μετά απο τόσα χρόνια... γενικά ζώ ένα δράμα με την κακογουστιά που υπάρχει εκεί έξω! (που ειναι αυτός ο Πετράν να τους ξεβλαχέψει!?)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version