!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
tzitzo:
@vagmann Να πω και εδώ ένα ευχαριστώ για την τιμή αλλά και για την εξυπηρέτηση στα γυαλιά ηλίου της κοπέλας μου!
Μετά την ανακαίνιση το μαγαζί έχει γίνει αγνώριστο! Πραγματικά υπέροχο! Καλές δουλείες και πάντα γεμάτο!
vagmann:
--- Quote from: tzitzo on April 21, 2018, 08:13:52 PM ---@vagmann Να πω και εδώ ένα ευχαριστώ για την τιμή αλλά και για την εξυπηρέτηση στα γυαλιά ηλίου της κοπέλας μου!
Μετά την ανακαίνιση το μαγαζί έχει γίνει αγνώριστο! Πραγματικά υπέροχο! Καλές δουλείες και πάντα γεμάτο!
--- End quote ---
Εγω σε ευχαριστω που με ΞΑΝΑπροτιμησες!
Να τα καταευχαριστηθειτε! :giveheart:
Konstantinos:
--- Quote from: mx5christopher on April 20, 2018, 09:39:52 PM ---Το αμάξι αποδεικνύει ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ οτι είναι καταραμένο ξανά και ξανά.
2 ζημιές πρακτικά σε ένα 24ωρο, καλά δεν είναι;
Πρόεδρος του unlucky Miata owners' club και επισήμως.
--- End quote ---
Σε καταλαβαίνω απόλυτα Χριστόφορε! Μου συνέβη στο καθημερινό μου. Αφού βρήκα ελάχιστο κενό από τις δουλειές και έβγαλα άκρη με τις εμπλεκόμενες ασφαλιστικές (hit & run ο υπαίτιος με μάρτυρες κλπ...) το πήγα για βάψιμο σε εμπρός προφυλακτήρα και φτερό. Μέσα στην αναποδιά έφτιαξα κάτι μικρά σημαδάκια που είχε από καιρό. Το ίδιο βράδυ το χτύπησε σκουπιδιάρικο, έσπασε στο ίδιο σημείο τον προφυλακτήρα και έσπασε και το ένα φανάρι. Εκεί άκρη δεν έβγαλα και ξέρω πως δύσκολα θα βγάλω με το Δήμο. Τα έφτιαξα μόνος μου γιατί δεν μπορούσα να το βλέπω έτσι. Το προηγούμενο Σάββατο το ξαναχτύπησε ταξί (μάλλον γιατί άφησε κίτρινο χρώμα) από το πίσω φτερό μέχρι και το φρεσκοβαμμένο εμπρός και ξήλωσε και τον καθρέπτη. Όλα αυτά σε 45 ημέρες μέσα...Νομίζω σε έχω! :P Δυστυχώς η γειτονιά μου δεν είναι car friendly...Το δε NC μια φορά το άφησα να διανυκτερεύσει ακριβώς έξω από το γκαράζ πεντακάθαρο και το πρωί το βρήκα να έχει γίνει στόχος με νεράτζια από καλοθελητές :clap: Είμαστε στο πλευρό σου!
SteliosR:
Μα καλα που μενεις....????? Καλα κουράγια!
tzagasdog:
όντως κουράγιο...
Να σας πω τελικά πως χρησιμοποιεί κάποιος ναφθαλίνη για να διώξει τις γάτες;
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version