!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
panos2171:
Καλό Πάσχα!!
tzagasdog:
--- Quote from: Dasimo on April 03, 2018, 05:36:45 PM ---Ναφθαλίνη σίγουρα θα κάνει δουλειά
Sent from my iPhone using Tapatalk
--- End quote ---
Καλό Πάσχα αν και λίγο αργά..
Ναφθαλίνη που και πως;
steve:
Γίνεται μετατροπή soft top nc σε removable hard top αν έχεις όλα τα κομμάτια που χρειάζονται; το χει κάνει ποτέ κανείς;
Στάλθηκε από το GT-I8200 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
spoumi:
Μάλλον εννοείς σε ratractable hard top και δε νομίζω ότι έχει γίνει καθώς υπάρχουν διαφορές στο πίσω μέρος των δύο αυτοκινήτων.
Στα πίσω φτερά καπώ κτλ.
Θα θέλει πολύ κόψε ράψε που είναι και ο λόγος που δεν το έχει επιχειρήσει κανείς από όσο γνωρίζω.
Από soft top σε removable hard top το έχουμε κάνει πολύ και κάνουμε τη μετατροπή 2 φορές το χρόνο :P
steve:
--- Quote from: spoumi on April 10, 2018, 01:09:29 PM ---Μάλλον εννοείς σε ratractable hard top και δε νομίζω ότι έχει γίνει καθώς υπάρχουν διαφορές στο πίσω μέρος των δύο αυτοκινήτων.
Στα πίσω φτερά καπώ κτλ.
Θα θέλει πολύ κόψε ράψε που είναι και ο λόγος που δεν το έχει επιχειρήσει κανείς από όσο γνωρίζω.
Από soft top σε removable hard top το έχουμε κάνει πολύ και κάνουμε τη μετατροπή 2 φορές το χρόνο
--- End quote ---
Ναι,σε retractable εννοούσα! Όντως για πίσω φτερά ήξερα ότι ειναι διαφορετικά. Αν έχει πολλά ακόμα ίσως να μη συμφέρει ή να μη το αναλαμβάνει κάποιος...
Στάλθηκε από το GT-I8200 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version