!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (766/1071) > >>

topetwrx:
Εμένα αυτό που κάνει από καινούριο αλλά μάλλον δεν είναι το ίδιο, είναι όταν περπατά με 1η 2α με ρελαντί ακούγεται ένα μικρό παίξιμο το οποίο είναι από το δίχαλο του συμπλέκτη. Το είχα αλλάξει με ρουλεμάν στα 80000 χιλ. στην εγγύηση, μειώθηκε αλλά πάλι το κάνει. Στην δικιά μου περίπτωση είναι απλά ηχητικό και δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα. Αν είναι κάτι άλλο δεν πάει κάπου το μυαλό μου και ας το ακούσουνε και στην ΤΟΥΟΤΑ.

Katana:
Και στο δικό μου, πετρέλαιο 2017, κάνει ακριβώς τον ίδιο ήχο, κυρίως όταν αποσυμπλέκω απότομα, με 1η.

Πίστευα ότι χάλασε κάτι και άρχιζα να βρίζω την Toyota, αλλά κατάλαβα ότι είναι φυσιολογικό.

topetwrx:

--- Quote from: Katana on March 23, 2018, 02:19:40 PM ---Και στο δικό μου, πετρέλαιο 2017, κάνει ακριβώς τον ίδιο ήχο, κυρίως όταν αποσυμπλέκω απότομα, με 1η.

Πίστευα ότι χάλασε κάτι και άρχιζα να βρίζω την Toyota, αλλά κατάλαβα ότι είναι φυσιολογικό.

--- End quote ---

Εφόσον μιλάμε για το ίδιο ας πούμε ότι είναι φυσιολογικό!!

Είσαι ο Katana από το yarisclub;

gmat:
Αν μπορώ να βοηθήσω από ΤΟΥΟΤΑ μου λέτε σε διάφορα θέματα γτ εργάζομαι εκεί... Οπότε στείλτε μνμ

topetwrx:

--- Quote from: gmat on March 23, 2018, 02:39:23 PM ---Αν μπορώ να βοηθήσω από ΤΟΥΟΤΑ μου λέτε σε διάφορα θέματα γτ εργάζομαι εκεί... Οπότε στείλτε μνμ

--- End quote ---
Είσαι ωραίος!! Ευχαριστούμε! ;)

Άσχετο! Εδώ και καιρό βλέπω στην δουλειά μου ένα ΜΧ5 ΝΒ ασημί, περιποιημένο, με ρολμπαρ, κυρίως όταν έχει καλές μέρες, προφανώς είναι από κάποιον που δουλεύουμε μαζί και δεν μπορώ να τον εντοπίσω!! Αν είναι δυνατόν!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version