!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
anvas94:
--- Quote from: Aristotelis on March 23, 2018, 12:40:16 AM ---Καλησπέρα..... Μου κάηκε ο αισθητήρας λ απο το αεμ όργανο...... προτείνει κάποιος που να ρωτήσω Ελλάδα?
--- End quote ---
Πρόσφατα έσπασα και εγώ τον αισθητηρα από το πυρομετρο (αεμ) . Μέσα σε 2 μέρες τον αντικατέστησα με καινούργιο από telematica στην Πάτρα. Από εκεί που τα είχα προμηθευτεί. Έχει σίγουρα αυτό που ψάχνεις .
* πως το κατάλαβες; Άρχισε να βγάζει παύλες;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aristotelis:
--- Quote from: anvas94 on March 23, 2018, 12:59:08 AM ---
--- Quote from: Aristotelis on March 23, 2018, 12:40:16 AM ---Καλησπέρα..... Μου κάηκε ο αισθητήρας λ απο το αεμ όργανο...... προτείνει κάποιος που να ρωτήσω Ελλάδα?
--- End quote ---
Πρόσφατα έσπασα και εγώ τον αισθητηρα από το πυρομετρο (αεμ) . Μέσα σε 2 μέρες τον αντικατέστησα με καινούργιο από telematica στην Πάτρα. Από εκεί που τα είχα προμηθευτεί. Έχει σίγουρα αυτό που ψάχνεις .
* πως το κατάλαβες; Άρχισε να βγάζει παύλες;
Sent from my iPhone using Tapatalk
--- End quote ---
Μου έβγαλε UEGO sensor offline...... Δοκίμασα ένα δανεικό και λειτουργούσε κανονικά....
RustRat:
Σε Yaris D4D 2017 (ντιζελ εννοω), συνηθως σε off boost ή low boostκαταστασεις, περα απο το κλασσικό κροτάλισμα του ντιζελ, ακουγεται και ενας δευτερος, βαθυτερος ήχος σαν rod knock. Συνηθως ακουγεται σε χαμηλες στροφές με αρκετό φορτίο.
Επειδή δεν εχω εμπειριά απο ντιζελ μοτέρ, μπορεί να ειναι δεύτερη εστια (προ)αναφλεξης λόγω μεγαλου φορτιου? Ειναι κατι φυσιολογικο? Δεν μπορω να καταλαβω δηλαδη αν ειναι προβλημα, ή όχι, ωστε να το παώ συνεργείο να το τσεκάρουν.
Sent from my iPad using Tapatalk
topetwrx:
--- Quote from: RustRat on March 23, 2018, 10:08:10 AM ---Σε Yaris D4D 2017 (ντιζελ εννοω), συνηθως σε off boost ή low boostκαταστασεις, περα απο το κλασσικό κροτάλισμα του ντιζελ, ακουγεται και ενας δευτερος, βαθυτερος ήχος σαν rod knock. Συνηθως ακουγεται σε χαμηλες στροφές με αρκετό φορτίο.
Επειδή δεν εχω εμπειριά απο ντιζελ μοτέρ, μπορεί να ειναι δεύτερη εστια (προ)αναφλεξης λόγω μεγαλου φορτιου? Ειναι κατι φυσιολογικο? Δεν μπορω να καταλαβω δηλαδη αν ειναι προβλημα, ή όχι, ωστε να το παώ συνεργείο να το τσεκάρουν.
--- End quote ---
Επειδή έχω ίδιο κατά κάποιο τρόπο, παλαιότερο μοντέλο όμως, δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο που λες. Το ακούς από μέσα με κλειστά παράθυρα; Επειδή μπερδεύτηκα, ακούγεται με χαμηλό φορτίο ή με αρκετό; Μήπως στο κάνει όταν πηγαίνει το αυτοκίνητο χωρίς γκάζι με ρελαντί;
RustRat:
Χαμηλές στροφές, μεγάλο φορτίο.
Και ναι, το κανει μερικες φορές και όταν αφήνω γκαζι, τωρα που το λες.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version