!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (735/1071) > >>

sotos:
Μαύρο ενσι σημερα τα ξημερωματα στη Δοϊράνης,βαβουρα και τοπ νταουν!!

panos444:
Καλησπέρα, έχετε δει/ακούσει κάποιον που να δίνει rc με esp; Έδωσα το νισεκο πριν πέντε μήνες και το έχω μετανιώσει. Λογικά το esp με περιορίζει σε διλιτρο; Επίσης δεν θα ήθελα γκρι χρώμα.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

kostasmito:
δίλιτρο, Niseko, SVP, εισαγωγή από Μπούτση ή DIY.

georgep800:

--- Quote from: panos444 on November 13, 2017, 01:21:19 PM ---Καλησπέρα, έχετε δει/ακούσει κάποιον που να δίνει rc με esp; Έδωσα το νισεκο πριν πέντε μήνες και το έχω μετανιώσει. Λογικά το esp με περιορίζει σε διλιτρο; Επίσης δεν θα ήθελα γκρι χρώμα.

--- End quote ---

Κακώς εδωσες την καλυτερη έκδοση που βγηκε ποτε για NC. Τεσπα, οπως λεει και ο Κωστας εχει και αλλες επιλογες με ESP που δεν ειναι διλιτρες.

panos444:
Θέλω RC, τις εκδόσεις με ύφασμα τις είχα τσεκαρει πιο παλιά.
Το έδωσα σε καλή τιμή χωρίς να το βάλω αγγελία, είχα βρει ένα slk από δημοπρασία που δεν πρόλαβα.
Ήθελα να το αλλάξω κυρίως της κύλισης και του θορύβου. Τελικά δεν έκατσε η φάση, έψαξα διάφορες εναλλακτικές αλλά τίποτα.. Τώρα επέστρεψα για να πάρω το πιο άσχημο κατά προσωπική άποψη αλλά πιο αθόρυβο και καθημερινό rc. Θέλω να είναι το ίδιο ασφαλές με το νισεκο, αρκετές φορές με έσωσε το esp χωρίς να το κυνηγάω και έτσι ψάχνω πάλι για αυτοκίνητο με esp. Προτιμώ όσο γίνεται την εργοστασιακή εκδοχή όλων των πραγμάτων. (Αυτό για την μετατροπή και την προσθήκη του esp).

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version