!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
LetThingsDrift:
--- Quote from: sotos on October 07, 2017, 09:32:08 PM ---@LetThingsDrift σημερα το πρωι στην Τρικούπη στο μπουρναζι?
--- End quote ---
Oh yes...Τι έγινε δεν σε έχω ξαναπετύχει λαμπικο...Δεν πας καμία Κυριακή πρωί;
Sent from my iPhone using Tapatalk
sotos:
--- Quote from: LetThingsDrift on October 07, 2017, 10:27:35 PM ---
--- Quote from: sotos on October 07, 2017, 09:32:08 PM ---@LetThingsDrift σημερα το πρωι στην Τρικούπη στο μπουρναζι?
--- End quote ---
Oh yes...Τι έγινε δεν σε έχω ξαναπετύχει λαμπικο...Δεν πας καμία Κυριακή πρωί;
Sent from my iPhone using Tapatalk
--- End quote ---
Κυριακές δυστυχώς δουλευω,μονο Τετάρτες εχω ρεπο.Αλλα πλέον πλενω αλλου...
Domo:
Οποτε μπαινω σε λακουβες ακουω ενα τριξιμο απο πισω...Υπεθεσα οτι οφειλεται στα silent block,τα οποια παρεπιπτοντως ειναι πολυουρεθανης...Τους εριξα λιγο σπρευ σιλικονης (μηπως επρεπε πρωτα να ξεπλυνω καλα το σημειο?) αλλα συνεχιζει (μου φαινεται λιγο καλυτερα βεβαια)...Πιστευω δεν χρηζουν αλλαγης καθως τα ειχε αλλαξει ο προηγουμενος κατοχος και ειχε κανει περι τα 20-25κ χιλιομετρα οσο το ειχε στην κατοχη του...Σε τι αλλο μπορει να οφειλεται?Η ειναι "χαρακτηριστικο" τα πολυουρεθανης να εχουν αυτο το τριξιμο?
Dasimo:
Μήπως είναι από τα πίσω τακάκια ? Το αναφέρω γιατί συνεβει και σε εμένα μετά απ9 αλλαγή στα πίσω τακάκια και είναι αποτέλεσμα της λίγο παραπάνω πάστας που έχουν
Sent from my iPad using Tapatalk
Domo:
Δεν εχω αλλαξει τακακια οποτε μαλλον δεν οφειλεται εκει...Ευχαριστω για την πληροφορια παντως
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version