!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (696/1071) > >>

anvas94:

--- Quote from: nc turbo on July 18, 2017, 10:03:51 PM ---καταραμενα μιατα μονο για 2560 και στοκ τουρμπισμα αξιζουν, θα φτιαξω το χοντα να τελειωνω!  :coolio:

--- End quote ---
βαλε απο rx7 ρε κανγκουρα

steve:
Γνωρίζει κανείς ένα τύπο στη Κων/πολεως στο Μπουρνάζι που βάφει δαγκάνες με έναν δικό του τρόπο λεει; σε μιαμιση ώρα χωρις να τις βγάλει..εγγυάται αποτέλεσμα απο θερμοκρασίες κτλ... ξέρουμε κάτι;

Στάλθηκε από το GT-I8200 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Gas21:
Ε τι "δικο του  τροπο " χωρις να τις βγαλει; Τυλιγει με σακουλα τους δισκους  λογικα .

LetThingsDrift:

--- Quote from: steve on July 20, 2017, 11:51:33 PM ---Γνωρίζει κανείς ένα τύπο στη Κων/πολεως στο Μπουρνάζι που βάφει δαγκάνες με έναν δικό του τρόπο λεει; σε μιαμιση ώρα χωρις να τις βγάλει..εγγυάται αποτέλεσμα απο θερμοκρασίες κτλ... ξέρουμε κάτι;

Στάλθηκε από το GT-I8200 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

--- End quote ---

Αν λέμε τον ίδιο που το ανεβάζει και στο car.gr ο τύπος απλά καθαρίζει καλά τις επιφάνειες και βάζει σακούλα ή χαρτί που βάζουν οι φανοποιοί και τις βάφει με σπρέι υψηλής θερμοκρασίας...Τουλάχιστον έτσι έκανε μόλις πρωτοξεκίνησε και είχε πάει ένας φίλος μου...Τώρα αν έγινε γκουρού και ανέπτυξε καμία άλλη τεχνική δεν ξέρω!

steve:
Ο δικός του τρόπος αφορά τη βαφή, μάλιστα κάτι μου  ανέφερε για 'πατέντα'!! :exaclty:
ήταν γραφικούλης στο τηλέφωνο...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version