!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (688/1071) > >>

GusHLR:
ρε παιδια να ρωτησω κατι , εχω το NB το mk2 και θελω να αλλαξω καθισματα , τιμονι κλπ να τα βαλω απο το mk2.5 . Γινεται ετσι ; Τα δικα μου επειδη και το τιμονι και τα καθισματα ειναι σε καλη κατασταση ποσα λεφτα πιστευεται οτι μπορουν  να φυγουν ;;;

ladakiasnb:

--- Quote from: GusHLR on June 19, 2017, 05:19:19 PM ---ρε παιδια να ρωτησω κατι , εχω το NB το mk2 και θελω να αλλαξω καθισματα , τιμονι κλπ να τα βαλω απο το mk2.5 . Γινεται ετσι ; Τα δικα μου επειδη και το τιμονι και τα καθισματα ειναι σε καλη κατασταση ποσα λεφτα πιστευεται οτι μπορουν  να φυγουν ;;;

--- End quote ---

καλησπέρα ,

εννοείτε ότι γίνετε ακριβώς το ίδιο έκανα και εγώ και χωρίς κανένα πρόβλημα ούτε σε αερόσακους ούτε σε  τίποτα.

τώρα πόσο θα τα πουλήσεις είναι καθαρά δικό σου θέμα πάντως αργά ή γρήγορα θα φύγουν να ξέρεις     

GusHLR:
Αυτό θέλω αρχικά , και θέλω μετά οπωσδήποτε να διώξω και τα αλλά για να κάνω μια μικρή απόσβεση

anvas94:

--- Quote from: GusHLR on June 20, 2017, 12:50:47 PM ---Αυτό θέλω αρχικά , και θέλω μετά οπωσδήποτε να διώξω και τα αλλά για να κάνω μια μικρή απόσβεση

--- End quote ---
Το μόνο κακό είναι ότι δεν εχουνε ζήτηση δύστυχος γιατί όλοι κάνουν το ίδιο και θέλουν να το αντικαταστήσουν με του mk2.5... μέσω όρο υπολόγιζε αν έχεις υφασμάτινα γύρο στα 80€ και δερμάτινα γύρο στα 140€. Για το τιμόνι ψόφια πράγματα. Κανα 40αρι και Αν.....
Επίσης τιμόνι mk2.5 βρίσκεις σχετικά γρήγορα. Ίσως έχω και εγώ σε λόγο καιρό ένα εάν σε ενδιαφέρει. Τα καθίσματα είναι λίγο σπάνια και παίζουν από 150€ τα υφασμάτινα μέχρι 300 τα δερμάτινα που τα δίνουν μερικοί έμποροι στο car

Sent from my iPhone using Tapatalk

sotos:
Μαυρο νβφλ τουρμπακι σημερα παραλιακη...ποιος;;

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version