!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
SteliosR:
Τιποτα ρε φιλο, σε τρολαρουμε λιγο. Οπως λιγο πολυ ολοι κανουμε σε ολους! :hello:
τωρα αληθεια αν σου χαριζανε Ε92 δεν θα το κραταγες?????
steliosmk1:
--- Quote from: mx5silver on May 25, 2017, 11:19:30 PM ---οπως περναγα ειδα υπεροχο μκ1 μαυρο με πατουρατες ζαντες στο βενζιναδικο bp στην ραφηνα
κανενας απο εδω? :hello:
--- End quote ---
Αν είχε clear φαναράκια μπροστά ζάντα μαύρο νίκελ και σποιλερ Λαγκούνα είναι φίλος έχει μαγαζί με παπούτσια στην Λούτσα!!
Dasimo:
Εχθες το βράδυ έξω από το recipe στο Κεφαλάρι πέτυχα δυο τσιρκουλα NB , αντίθετα στο Ιλιον και στην Καπεταν Βερα που είναι γνωστό εξαιρετικό μαγαζί για MX-5 έχω πετύχει NAs που μου έτρεχαν τα σάλια. Βεβαίως τα τσιρκουλα ΝΒ θα μπορούσαν απλά να σταθμεύουν στο Κεφαλάρι για ποτά και τα εξαιρετικά ΝΑ να ήταν απλά για βελτίωση στο Ιλιον. Συμπέρασμα .........μην γενικεύσεις γιατί θα πέσεις θύμα της γενίκευσης . ΥΓ στο Μπουρνάζι πλέον κυκλοφορούν οχήματα που ανήκουν στην στρατόσφαιρα των ονειρώξεων των Βόρειων Προαστείων . Ανήκουν σε δεύτερη γενιά επαγγελματιών που μένουν στην περιοχή και οι γονείς τους έλιωναν στην δουλειά για να έχουν τα παιδιά τους ένα κεραμίδι και δυο πτυχία. Τα παιδιά μεγάλωσαν , έχουν το κεραμίδι τους , δεν χρωστούν φράγκο και έχουν και γερό κομπόδεμα. Δουλεύουν στην ΙΒΜ, Microsoft, PWC η σε άλλες πολυεθνικές και μάλιστα πολλά από αυτά τα οχήματα είναι και εταιρικά . Αντίθετα γνωρίζω πολλούς και πολλές από καλές περιοχές που ποτέ δεν επένδυσαν στον εαυτό τους και πλέον δεν μπορούν να πληρώσουν ούτε τον ΕΝΦΙΑ. Σωστό αυτό που γράφω ; όχι απαραίτητα αλλά όχι και απολύτως λάθος. Άρα μην γενικεύουμε .
Sent from my iPhone using Tapatalk
jSkyline:
Dasimo γενίκευσα και το πήρα πίσω, άρα ουδείς λόγος να το συνεχίζουμε. Μπορεί επίσης τα τσιρκουλα ΝΒ να αγοράστηκαν μεταχειρισμένα και να μην ήταν σαν το δικό σου καινούργια, οπότε είπαν να τα καγκουρεψουν!!!
Στέλιο ξέρω ότι αστειεύεσαι it's OK ! Σχετικά με την Ε92, μου είναι αδιάφορη...αλλά...αν και υπάρχουν ελάχιστα BMW που παραδέχομαι η E92 335 είναι ένα από αυτά, τουλάχιστον στόκος όποιος πάει και αγοράζει 46 και 36 Μ3 όταν η BMW έχει βγάλει αυτό το διαμάντι λίγα χρόνια μετά. Εξαιρετικό σε όλα του και απίστευτα διακριτικό, το έχω οδηγήσει στα καπάκια μετά από 46αρι Μ3. Δεν είναι μόνο δικά μου λόγια αυτά, ακόμα και ο αδερφός του φίλου μου που το έχει, γνωστός στο χώρο της αυτοκίνησης και κάτοχος και αγωνιστικής Μ3 έχει παραδεχτεί πως το 335 είναι ίσως από τα καλύτερα BMW εδώ και χρόνια, γιαυτό και έχουν και 3 στην οικογένεια.
Στάλθηκε από το HTC One ME dual sim μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Alex:
Δηλαδή να υποψιαζόμαστε όλες τις αγγελίες 335 που γράφουν πωλείται γιατί ήταν 3ο αυτοκίνητο
:girlie: :girlie: :girlie: :girlie: :girlie: :girlie: :girlie: :girlie: :girlie: :girlie: :girlie: :girlie:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version