!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
mx5silver:
οπως περναγα ειδα υπεροχο μκ1 μαυρο με πατουρατες ζαντες στο βενζιναδικο bp στην ραφηνα
κανενας απο εδω? :hello:
ted33:
Μισο λεπτο να ρωτησω κατι? Δηλαδη στο θεμα ατακας δεν μπορει να πει καποιος το πιστευω του? Χουντα ειναι εδω μεσα? Δεν προσεβαλε κανεναν επι προσωπικου! Εγω πιστευω απλα το ειπε γιατι εαν πας σε καποια μερη στα δυτικα τα αυτοκινητα ειναι τσιρκο κανονικο. Hyundai accent με led λαμπες και τσιτα σκυλαδικα. Να σημειωσω οτι εχω φιλους απο δυτικα οπως και αναλογα τις ωρες ακουω Ελληνικα βεβαια.
jSkyline:
Προσέβαλα εμμέσως και είναι το ίδιο πράγμα. Χαρακτήρισα ολόκληρες περιοχες και τους κατοίκους της. Δεν φταίνε αυτοί που δε συμπαθώ εγώ την BMW ούτε όλοι οι κάτοικοι αποτελούν μέρος της υποκουλτούρας. Σαν παράδειγμα ήταν τελείως αποτυχημένο μιας και το συγκεκριμένο αμάξι δεν βρίσκεται καν στα δυτικά αλλά σε μια από τις ακριβότερες περιοχές της Αθήνας, πολύ κοντά στο σπίτι μου και την αγαπημένη μου περιοχή. Ακόμα και εδώ μέσα αν παρατηρήσεις, δυστυχώς τα χειρότερα ΜΧ που φέρουν καρναβαλιστικο εξοπλισμό, δεν βρίσκονται στα δυτικά προάστια. Τέλος αυτό που είπες περί μουσικής...εντελώς τυχαία βλέπω το συγκεκριμένο να "ακούει" sfera 102.2, προφανώς ταιριάζει με ακούσματα από τις "πιστες" που έχει παρευρεθεί!
Περί χούντας, ουδέν σχόλιο.
Νομίζω πάντως ξεφύγαμε! Καλοπουλητο να είναι και να το χαρεί ο νέος του ιδιοκτήτης, είτε αυτός το αγοράσει επειδή νομίζει πως είναι "racing car", είτε επειδή θέλει να παρκάρει στην είσοδο νυχτερινών μαγαζιών!
Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk
SteliosR:
Γιαννη τι σου συμβαινει...??????? :excited:
jSkyline:
--- Quote from: SteliosR on May 26, 2017, 10:40:02 AM ---Γιαννη τι σου συμβαινει...??????? :excited:
--- End quote ---
Εχετε λυσσαξει ρε σεις! Τι σας εχω κάνει επιτέλους!?
Μια χαρα ειμαι γενικά, ουτε πυρετό έχω, ουτε ψυχολογικά! :) Προσπαθώ να είμαι καλά, οσο γίνεται, παρά τις συνθήκες σε αυτή τη χώρα και να αποφεύγω τις BMW στο δρόμο γιατί θέλω τα αμάξια μου!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version