!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (679/1071) > >>

philosopher:
Fan της BMW σίγουρα είμαι της Μ4 όχι τόσο απλά αναφερόμουν στις χρωματικές επιλογές.
Αν δε κάνω λάθος και εδώ στο φόρουμ έχουμε μαύρο αμάξι με χρυσές ζάντες και έχει πάρει τα εύσημα. Αν πιστεύετε ότι είναι λάθος-τσίρκο σε ένα αυτοκίνητο κατηγορίας Μ4 πάσο.
Επίσης και το ίδιο το σχέδιο της ζάντας είναι (αφαιρετικά βέβαια) εξέλιξη θρυλικών μοντέλων που φορέσαν τα //Μ.
Αν η κουβέντα γίνεται για το χρυσό φιλετάκι μπροστά και τα Μ performance που βάζει η ίδια η BMW στο πλάι ΟΚ γούστα είναι αυτά ας πάρει ο καθένας ότι θέλει.
Για αυτό περί δυτικών προαστίων δε, δε θα το σχολιάσω καν. Αλήθεια εκείνον το lagbrabτρεχαγυρευε γιατί τον σουτάραμε? Καλά τα έλεγε κατ' όπως φαίνεται.

Skyggedans:

Το γούστο είναι μόνο υποκειμενικό θέμα Νίκο.
 Η χρυσή ζάντα με το διαμαντάρισμα είναι κραυγαλέα με τον ανάποδο τρόπο για ένα κατά τα άλλα, κραυγαλέο αμάξι από θέμα εμφάνισης και επιδόσεων, γι' αυτό και σχολιάστηκε έτσι. Άσε που η ίδια η BMW έχει στη γκάμα της Μ απείρως πιο όμορφες και λιγότερο φλύαρες ζάντες.
 Αλλά έχεις δίκιο, περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα.

Τα υπόλοιπα για δυτικά προάστια και λαπκραβ, κακώς ασχολείσαι και τα αναφέρεις  :exaclty:

jSkyline:
Παραδέχομαι ότι αυτό περί δυτικών ήταν λάθος αναφορά από μέρους μου...Η αισθητική δεν σχετίζεται με την περιοχή αλλά με τη γενικότερη νοοτροπία του καθενός.

Στάλθηκε από το HTC One ME dual sim μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

nikospaga:
Δεν θα το αγόραζα, αλλά ειναι πανέμορφο. Αν άλλαζα κάτι μόνο το χρώμα από τα δέρματα.

Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

mx5christopher:

--- Quote from: jSkyline on May 25, 2017, 11:26:19 AM ---Παραδέχομαι ότι αυτό περί δυτικών ήταν λάθος αναφορά από μέρους μου...Η αισθητική δεν σχετίζεται με την περιοχή αλλά με τη γενικότερη νοοτροπία του καθενός.

Στάλθηκε από το HTC One ME dual sim μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

--- End quote ---
Πήρες πίσω ατάκα σου; Γιαννάρα μήπως έχεις πυρετό;  :-\

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version