!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
jSkyline:
Απαγορευονται τα πόστ με emoticon μονο! Μίλα σκουλήκι!
Αν ποσταρα φωτό καποιες φορες εδω μεσα θα κλαιγανε μανουλες! Θα γινομουν πιο εριστικός και απο τις απαντήσεις μου!
anvas94:
--- Quote from: jSkyline on May 18, 2017, 09:17:39 PM ---Χαλαρώστε λίγο γιατί θα αρχίσω τα κλασσικά μου! Εχω ηδη νευρα επειδη μου κρασαρε ενας απο τους backup δισκους μου και εχω χασει και κάποιες γαμάτες φώτο και βίντεο.
Στην πραγματικότητα δεν εχω πει ποτέ κάτι για την εμφανιση των JR, αυτό που μου τη σπάει είναι οταν προσπαθουν να μου παρουσιασουν οτι ειναι αφθαρτες και δουλευω αυτούς που φορανε 9αρες με 175 λαστιχο. Το παραπάνω αμάξι ειναι πολυ άρτιο. Επίσης ρε μλκ Αντρεα την εχω πει ποτέ σε σένα η στον Λευκα που φοράτε JR? Οχι, ουτε και πρόκειται...
--- End quote ---
Όχι όχι δεν έχω παράπονο! Δεν μου έχεις πει τιποτα το παραδέχομαι... όσο αναφορά την περιβόητη αντοχή τους , σαφώς και είναι σάπια φτηνοζαντα , αλλά έχω να σου πω ότι στουκαρω 1 μήνα αφού τις έβαλα, έφυγε κομμάτι , και ο πετάς μου είπε ότι η ζάντα είναι ´ σκυλί ´ και ότι του βγήκε η πίστη να την φέρει
Τώρα όσο αναφορά τον Λευκα , Νταξει δεν βγάζεις ρότα που είναι ένα κλικ ανώτερη για να βάλεις jr... ιεροσυλία
Sent from my iPhone using Tapatalk
spoumi:
--- Quote from: anvas94 on May 18, 2017, 10:36:43 PM ---Τώρα όσο αναφορά τον Λευκα , Νταξει δεν βγάζεις ρότα που είναι ένα κλικ ανώτερη για να βάλεις jr... ιεροσυλία
--- End quote ---
Λέει για μένα που είχα work κι έβαλα Rota :P
anvas94:
--- Quote from: spoumi on May 18, 2017, 10:47:49 PM ---
--- Quote from: anvas94 on May 18, 2017, 10:36:43 PM ---Τώρα όσο αναφορά τον Λευκα , Νταξει δεν βγάζεις ρότα που είναι ένα κλικ ανώτερη για να βάλεις jr... ιεροσυλία
--- End quote ---
Λέει για μένα που είχα work κι έβαλα Rota :P
--- End quote ---
Ναι ρε το κατάλαβα.. για τον Λευκαδίτη που μου ανέφερε πιο πάνω λέω εγώ
spoumi:
Αν έκανε ιεροσυλία ο Δημήτρης τότε τι έκανα εγώ?
Έγκλημα πολέμου? :P :P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version