!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
HOUZIK:
Η Ο.Δ. εχει ηδη δρομολογήσει την αγορά set coilover extreme low και 9ιντζων jr με 185 λαστιχάκι για τον skyline
Θα τον κάνουμε αυθεντικό ricer
Sent from my iPhone using Tapatalk
jSkyline:
Χαλαρώστε λίγο γιατί θα αρχίσω τα κλασσικά μου! Εχω ηδη νευρα επειδη μου κρασαρε ενας απο τους backup δισκους μου και εχω χασει και κάποιες γαμάτες φώτο και βίντεο.
Στην πραγματικότητα δεν εχω πει ποτέ κάτι για την εμφανιση των JR, αυτό που μου τη σπάει είναι οταν προσπαθουν να μου παρουσιασουν οτι ειναι αφθαρτες και δουλευω αυτούς που φορανε 9αρες με 175 λαστιχο. Το παραπάνω αμάξι ειναι πολυ άρτιο. Επίσης ρε μλκ Αντρεα την εχω πει ποτέ σε σένα η στον Λευκα που φοράτε JR? Οχι, ουτε και πρόκειται...
spoumi:
Την έχεις πει σε μένα όμως που έχω Rota.
Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk
jSkyline:
--- Quote from: spoumi on May 18, 2017, 09:26:28 PM ---Την έχεις πει σε μένα όμως που έχω Rota.
--- End quote ---
1) Γιατι εκανες downgrade 2) για το στρετς! 3) Εχω φωτογραφικο υλικο που μου εχεις στειλει μόνος σου! :P
spoumi:
--- Quote from: jSkyline on May 18, 2017, 10:08:31 PM ---
--- Quote from: spoumi on May 18, 2017, 09:26:28 PM ---Την έχεις πει σε μένα όμως που έχω Rota.
--- End quote ---
1) Γιατι εκανες downgrade 2) για το στρετς! 3) Εχω φωτογραφικο υλικο που μου εχεις στειλει μόνος σου! :P
--- End quote ---
:giveheart:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version