!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
jSkyline:
Μιας και λέγαμε για Jap Style αυτό ανήκει σε κάποιον από εδώ μέσα?
Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk
RustRat:
Ξέρω σε ποιον ανήκει το S13 από πίσω, ήθελα να του το φάω :(
Sent from my iPhone using Tapatalk
anvas94:
--- Quote from: jSkyline on May 18, 2017, 11:44:44 AM ---Μιας και λέγαμε για Jap Style αυτό ανήκει σε κάποιον από εδώ μέσα?
--- End quote ---
Είναι ενός φίλου. Δεν πρέπει να γράφει εδώ
marios nbfl:
--- Quote from: pap rs on May 18, 2017, 09:09:36 AM ---
--- Quote from: marios nbfl on May 16, 2017, 02:11:38 PM ---@paprs κυριακη βραδυ στους αγ Αναργύρους ... +1 για την φτερούγα..!!!
--- End quote ---
Ty!Εμένα πάλι, άλλες φορές μου αρέσει και άλλες όχι... Για αυτό και τη βάζω μόνο για trackday, στο δρόμο έχει πλάκα, όλοι κοιτάνε περίεργα!
--- End quote ---
μολις ξεκινησες να φυγεις ημουν ακριβως πισω σου.. Αν και δεν πηγαινα απο κει που πηγες σε ακολούθησα μονο και μονο για να το χαζέψω ..!!
jSkyline:
--- Quote from: anvas94 on May 18, 2017, 01:11:21 PM ---
--- Quote from: jSkyline on May 18, 2017, 11:44:44 AM ---Μιας και λέγαμε για Jap Style αυτό ανήκει σε κάποιον από εδώ μέσα?
--- End quote ---
Είναι ενός φίλου. Δεν πρέπει να γράφει εδώ
--- End quote ---
Πολύ καλό, μπράβο στον φίλο!
Πέτρο αν και ως γνωστόν πολύ Nissan-akias το S13 για μένα ήταν η πιο αδιάφορη καρότσα από όλα τα S-chassis. Μέσα και έξω. Είμαι και λάτρης αυτής της κατηγορίας mid-coupe αλλά και πάλι...άσε που για μένα έχουν πέσει τόσα καγκουρό πάνω τους που είναι σαν το E36 σε Nissan.
Στοκ είναι ψιλοαθλιο, ένα S12 είναι απείρως καλύτερο και τα όμορφα ανταλλακτικά τους και πραγματικά JDM είναι πιο ακριβά και δυσεύρετα από ράβδους χρυσού.
Στάλθηκε από το HTC One ME dual sim μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version