!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (669/1071) > >>

iliasfyntanidis:

--- Quote from: nc turbo on May 17, 2017, 11:58:33 PM ---λοιπον εχει μεινει ενα ΝΑ μαμα (μπλακ ρατ) κι ερχετε ενα 18αρι vvt τι να κανω να βαλω το μοτερ σε αυτο? η να το δωσω και να παρω ενα ΝΒ να το βαλω?
ιδου η απορια...

--- End quote ---
Θα ακουστώ σαν κωλογερος άλλα θα ελεγα να μην κάνεις τίποτα.Έχεις ήδη φτιάξει δύο, τι καινούργιο θα σου προσφέρει ακόμα ένα ;
Κάντο ITB ρε παιδί μου....σε ΝΑ κοροτσα.

jSkyline:
Κοίτα οδηγικα οι διάφορες των ΝΑ,ΝΒ δεν είναι τόσο χαοτικες όπως με το NC. Το ΝΑ σου δίνει την αίσθηση ότι είναι πιο fun αλλά μικρές διαφορές. Το πιο σπορ και από τα 4 είναι το NC. Αλλά αν δεν ζητάς το απόλυτο το ND ειναι καλύτερο αμάξι...το ίδιο ισχύει και για τα ΝΑ, ΝΒ.

Άποψη μου αν βρεις κάτι καλο προχωρά το, ήδη έχεις ΝΑ άλλωστε. Να ξέρεις ότι το ΝΒ επίσης θα σε βολέψει αφού δεν έχεις και θέμα με ύψος και βάρος.

Στάλθηκε από το HTC One μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

iliasfyntanidis:
Έξω ρίχνει καρέκλες και ο καιρός στο κινητό λέει ψιλοβροχο. :zalistika:
Φταίω εγώ να το βγάλω στο μπαλκόνι να δει το "ψιλοβροχο" ....

pap rs:

--- Quote from: marios nbfl on May 16, 2017, 02:11:38 PM ---@paprs κυριακη βραδυ στους αγ Αναργύρους ...  +1 για την φτερούγα..!!!

--- End quote ---
Ty!Εμένα πάλι, άλλες φορές μου αρέσει και άλλες όχι... Για αυτό και τη βάζω μόνο για trackday, στο δρόμο έχει πλάκα, όλοι κοιτάνε περίεργα!

Skyggedans:

--- Quote from: pap rs on May 18, 2017, 09:09:36 AM ---Ty!Εμένα πάλι, άλλες φορές μου αρέσει και άλλες όχι... Για αυτό και τη βάζω μόνο για trackday, στο δρόμο έχει πλάκα, όλοι κοιτάνε περίεργα!

--- End quote ---

Είσαι ωραίο παιδί ρε. Δεν τραβάει η φτερούγα τα βλέμματα.

@nc turbo Γιώργο, αν σε τρώει ο κwλος σου και θες σώνει και ντε να δώκεις λεφτά πάλι, θα συμφωνήσω κι εγώ για NB -FL μόνο.
 Αν όχι και απλά βαριέσαι, κράτα τα λεφτά σου προς το παρόν και ξεκίνα ξεψαχνίζεις το διαδίκτυο για ND απ' έξω  :exaclty:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version