!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (666/1071) > >>

spoumi:

--- Quote from: steve on May 13, 2017, 11:03:59 PM ---Το short shifter του il συνδυαζεται με ολα τα λεβιεδακια; ακομα και με το oem φωτιζόμενο;

Στάλθηκε από το GT-I8200 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

--- End quote ---

Ναι. Απλά το πρόβλημα με τον φωτιζόμενο είναι ότι οι 3 βιδούλες (άλεν) είναι κοντές και δεν φτάνουν για να σφίξουν στο σορτ σιφτ επειδή είναι πιο στενό σε σχέση με το μαμά που μετά το σπείρωμα για τον λεβιέ παχαίνει.
Υπάρχουν και απλοί τρόποι να το αντιμετωπίσεις αυτό βέβαια.
Προσωπικά βάλαμε 3-4 μεγάλα heatshrink για να παχύνουμε εκεί τη διάμετρο κι έτσι δεν "τραυμάτισα" και το σορτ σιφτ.

steve:

--- Quote from: spoumi on May 14, 2017, 01:27:44 AM ---
--- Quote from: steve on May 13, 2017, 11:03:59 PM ---Το short shifter του il συνδυαζεται με ολα τα λεβιεδακια; ακομα και με το oem φωτιζόμενο;

--- End quote ---

Ναι. Απλά το πρόβλημα με τον φωτιζόμενο είναι ότι οι 3 βιδούλες (άλεν) είναι κοντές και δεν φτάνουν για να σφίξουν στο σορτ σιφτ επειδή είναι πιο στενό σε σχέση με το μαμά που μετά το σπείρωμα για τον λεβιέ παχαίνει.
Υπάρχουν και απλοί τρόποι να το αντιμετωπίσεις αυτό βέβαια.
Προσωπικά βάλαμε 3-4 μεγάλα heatshrink για να παχύνουμε εκεί τη διάμετρο κι έτσι δεν "τραυμάτισα" και το σορτ σιφτ.

--- End quote ---
Thanks!
Η αισθηση που δινει αξιζει ε;

spoumi:
Ωραίο είναι :-)
Όχι ότι το μαμά δεν είναι κοντό.
Είναι βέβαια κ πιο σκληρό αν αυτό σε ενοχλεί.

Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk

sotos:
@paprs πριν λιγο στο θεατρο πολιτων;;

pap rs:
Ναι εγώ ήμουν, που ήσουν κρυμμένος; ένα αυτοκινητο είχε απέξω μόνο νομίζω   :????:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version