!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
Skyggedans:
Ε δεν είναι να μένει κρυφό το συγκεκριμένο :P
Sakis:
Πως γίνεται να έχει τέτοιες διαστάσεις σε ζάντες και να είναι και τόσο χαμηλός αυτός??
Το δικό μου πίσω με τις JR-11 17x9 και 35offset παρόλο που είναι ψηλό βρίσκει συνέχεια το φτερό στα λάστιχα και μετά από γύρισμα και τράβηγμα φτερών. Δεν ξέρω τι να κάνω για το διορθώσω, το Σάββατο θα πάω να σφίξω τις αναρτήσεις μπας και σταματήσει να βρίσκει. Που να χαμηλώσω και άλλο, αδύνατον!!!
philosopher:
--- Quote from: Sakis on May 11, 2017, 12:27:02 PM ---Πως γίνεται να έχει τέτοιες διαστάσεις σε ζάντες και να είναι και τόσο χαμηλός αυτός??
Το δικό μου πίσω με τις JR-11 17x9 και 35offset παρόλο που είναι ψηλό βρίσκει συνέχεια το φτερό στα λάστιχα και μετά από γύρισμα και τράβηγμα φτερών. Δεν ξέρω τι να κάνω για το διορθώσω, το Σάββατο θα πάω να σφίξω τις αναρτήσεις μπας και σταματήσει να βρίσκει. Που να χαμηλώσω και άλλο, αδύνατον!!!
--- End quote ---
Άστο Σάκη θα δακρύσεις αν το δεις. Άσχετο βέβαια αν είναι λειτουργικό κτλπ, εγώ τον έβλεπα Εθνική και τις δυο μέρες δεξιά με 60-70 και πήγαινε :P
Επίσης μια διόρθωση ο πίσω προφυλακτήρας δεν είναι FL και τα FL φώτα του πάνε φοβερά πολύ 8) Μήπως να βάλω και εγώ τα δικά μου που' χουν πιάσει αράχνες :-\
Skyggedans:
Σάκη, με το κάμπερ που έχεις, δε γίνεται να χαμηλώσεις τόσο, ούτε να βάλεις τέτοιων specs ζάντα - ειδικά με το λάστιχο που έβαλες πίσω. Θέλει πολύ παραπάνω κάμπερ και σοβαρό γύρισμα και τράβηγμα φτερών για να χαμηλώσεις τόσο.
Κάτι που για τις ταχύτητες που κινείσαι, δεν ενδείκνυται κιόλας.
selito:
Σάκη, εγώ ήμουν με 17*9 et17 & 205/45/17 πίσω με 4 μοίρες κάμπερ, και με γύρισμα ΚΑΙ τράβηγμα στα φτερά και είχα 4cm ground clearance από το αυτάκι του μαρσπιέ..
Με λίγη καλή θέληση όλα γινονται..
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version