!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (662/1071) > >>

ntemis:

--- Quote from: spoumi on May 08, 2017, 10:42:43 PM ---Αν το περάσεις αρκετά χέρια δν παθαίνει τίποτα και για εσωτερική επιφάνεια έχει ωραία υφή. Έχω την φασα μου έτσι πάνω από 3 χρονια

Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk

--- End quote ---
Στηλενκαμια φωτο να δω αποτελεσμα αν μπορεις

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ntemis:

--- Quote from: anvas94 on May 08, 2017, 10:32:24 PM ---
--- Quote from: ntemis on May 08, 2017, 10:23:36 PM ---Εχει επιχειρήσει κανείς να βαψει κωματια του εσωτερικού(μιλαμε για nbfl) σκευτομουν για καφε χρομα απο την Μέση του ταμπλο και κάτω απλα φοβαμε μηπως έχει αυτο το γυαλιστερο φτινιαρικο αποτέλεσμα και το καταστρέψω..καμια αποψη?

--- End quote ---
Και μόνο που πρέπει να βγει το ταμπλό μου φαίνεται  ότι είναι μεγάλη ταλαιπωρία  .. και εγώ το σκεφτόμουν γιατί ήθελα να το κάνω μαύρο, αλλά yolo

Sent from my iPhone using Tapatalk

--- End quote ---
Εισαι ανώμαλος χαχαχαχ

spoumi:

--- Quote from: ntemis on May 08, 2017, 11:49:27 PM ---
--- Quote from: spoumi on May 08, 2017, 10:42:43 PM ---Αν το περάσεις αρκετά χέρια δν παθαίνει τίποτα και για εσωτερική επιφάνεια έχει ωραία υφή. Έχω την φασα μου έτσι πάνω από 3 χρονια

--- End quote ---
Στηλενκαμια φωτο να δω αποτελεσμα αν μπορεις

--- End quote ---
Δεν έχω τώρα κάποια εύκαιρη θα τραβήξω αύριο αν και απο την φωτό δεν ξέρω αν θα βγάλεις το συμπέρασμα που ψάχνεις.

kantetom:
Χαιρετίσματα από sturup raceway
Έχει και wi-fi

kantetom:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version