!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
kostasmito:
--- Quote from: gianic on May 02, 2017, 02:28:43 PM ---Bασικα η ευθυγραμμιση σου ειναι ψιλο χαλια.
Συγκλιση πισω βαλε τουλαχιστον 1 μοιρα συνολο. 0 ειναι σχεδον επικινδυνο και πιο ασταθες. Κανε το ιδιο και μπροστα και βλεπεις.
Καμπερ μπρος πισω βαλε το ιδιο 1.4-1.6. 2 ειναι αρκετο.
--- End quote ---
Μπερδεύεις τις μοίρες με τα χιλιοστά και του προτείνεις να βάλεις 10+mm σύγκλισης πίσω :gl:
gianic:
--- Quote from: kostasmito on May 02, 2017, 03:32:31 PM ---
--- Quote from: gianic on May 02, 2017, 02:28:43 PM ---Bασικα η ευθυγραμμιση σου ειναι ψιλο χαλια.
Συγκλιση πισω βαλε τουλαχιστον 1 μοιρα συνολο. 0 ειναι σχεδον επικινδυνο και πιο ασταθες. Κανε το ιδιο και μπροστα και βλεπεις.
--- End quote ---
Μπερδεύεις τις μοίρες με τα χιλιοστά και του προτείνεις να βάλεις 10+mm σύγκλισης πίσω :gl:
--- End quote ---
Ναι μπερδευτηκα, 1 μετρο ηθελα να πω.
LetThingsDrift:
@Thanasis_ Εθεάθη το αμάξι σου στον Νομικό νομίζω...Το έχεις ακόμα στην κατοχή σου η το πήγε ο νέος ιδιοκτήτης για σέρβις;
Thanasis_:
Το εχω δωσει απο την παρασκευη. Ο νεος ιδιοκτητης θα το πηγε για σερβις.
Στάλθηκε από το Plus E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sakis:
--- Quote from: kostasmito on May 02, 2017, 03:32:31 PM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
Αν κατάλαβα καλά ο Giannic εννοούσε 1mm σύγκλιση σύνολο? Μην πάω στον ευθυγραμμισά και του λέω χαζομάρες...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version