!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (654/1071) > >>

steliosmk1:
Μαύρο fl με hardtop πολύ προσεγμένο στην Νάξο στην παραλία είναι κανείς από εδώ;

Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Alex:

--- Quote from: spoumi on April 24, 2017, 07:30:09 PM ---Έχει κανείς να προτείνει ασημί σπρέι που να ταιριάζει απόλυτα με τις ασημί λεπτομέρειες του εσωτερικού του nc?

--- End quote ---
Όταν ρώτησα φανοποϊό να μου βγάλει τα προσκέφαλα σαν τις ασημί λεπτομέρειες μου είπε πως δεν γίνεται με απλό βάψιμο-συνεπώς και σπρέυ, αλλά θέλει και την διαδικασία της χρωμίωσης (κάτι τέτοιο) για να πάρει αυτή την σατινέ εμφάνιση.

Αν κρίνω από τα δικά μου που τα είχα βάψει εγώ και μετά αυτός για τέλειο φινίρισμα  και από άλλες αντίστοιχες απόπειρες, μάλλον έχει δίκιο. Δίπλα στις λεπτομέρειες του εσωτερικού, φαινόταν σαν "άσπρα".

Ασημί τιμόνι, στεφάνη κονσόλας του λεβιέ, στεφάνια ηχείων, καπάκια χειρολαβών, διακόπτης πόρτας, oem προσκέφαλα του limited ή του 2.0 sport,φάσα του limited (συγκεκριμένα) έχουν την ίδια απόχρωση ακριβώς.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

spoumi:

--- Quote from: Alex on April 24, 2017, 08:23:15 PM ---
--- Quote from: spoumi on April 24, 2017, 07:30:09 PM ---Έχει κανείς να προτείνει ασημί σπρέι που να ταιριάζει απόλυτα με τις ασημί λεπτομέρειες του εσωτερικού του nc?

--- End quote ---
Όταν ρώτησα φανοποϊό να μου βγάλει τα προσκέφαλα σαν τις ασημί λεπτομέρειες μου είπε πως δεν γίνεται με απλό βάψιμο-συνεπώς και σπρέυ, αλλά θέλει και την διαδικασία της χρωμίωσης (κάτι τέτοιο) για να πάρει αυτή την σατινέ εμφάνιση.

Αν κρίνω από τα δικά μου που τα είχα βάψει εγώ και μετά αυτός για τέλειο φινίρισμα  και από άλλες αντίστοιχες απόπειρες, μάλλον έχει δίκιο. Δίπλα στις λεπτομέρειες του εσωτερικού, φαινόταν σαν "άσπρα".

Ασημί τιμόνι, στεφάνη κονσόλας του λεβιέ, στεφάνια ηχείων, καπάκια χειρολαβών, διακόπτης πόρτας, oem προσκέφαλα του limited ή του 2.0 sport,φάσα του limited (συγκεκριμένα) έχουν την ίδια απόχρωση ακριβώς.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

--- End quote ---

Με υποχρέωσες :P :P
Η επιφάνεια που θέλω να βάψω είναι πολύ μικρή αλλά θέλω να είναι κοντά στην απόχρωση που λεμε..

SteliosVass:
Βόλτα -καφέ -ενημέρωση !!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

ladakiasnb:
εγώ είμαι μέσα εάν κανονιστεί κάτι 

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version