!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (652/1071) > >>

talipanos:
@spoumi Σε κάρφωσα και εγώ από μακριά! Πολύ ωραίο το NC σου, τοχω ξαναδεί σε αυτό το δρόμο.

jSkyline:
Στέλιο δεν βοηθάς ... Τι βάση θα ήθελες να έχει το χρώμα σου. Κοντά στο Merlot είναι και και το REM του NC. Αν θες να μείνεις μαύρο κοίτα το super black της Nissan.

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

HarryB:
Προσωπικα ψηφιζω μαυρο, γιατι εχω θεμα με διχρωμιες μεσα/εξω... Αν αλλαξεις το Merlot ειναι αγαπημενο. Θα θες μπεζ εσωτερικο μετα ομως. :P

steliosmk1:

--- Quote from: jSkyline on April 23, 2017, 11:21:59 PM ---Στέλιο δεν βοηθάς ... Τι βάση θα ήθελες να έχει το χρώμα σου. Κοντά στο Merlot είναι και και το REM του NC. Αν θες να μείνεις μαύρο κοίτα το super black της Nissan.

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

--- End quote ---
Κοίτα η αλήθεια είναι ότι όσο μου αρέσει το merlot στο mk1 στο mk2 δεν ξέρω αν δείχνει τόσο ωραίο.
Τώρα το μαύρο μου αρέσει σαν χρωμα,δηλαδή αν βρω ένα μαύρο με ένα ωραίο μέταλο μέσα (όχι υπερβολές)θα το προτιμούσα.
Αλλιώς μετά μου αρέσει το velocity red και το κόκκινο του clio που είδα,αλλά σαν πρώτη επιλογή έχω μαύρο αν βρω κάποιο που να μου αρέσει.

Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

spoumi:

--- Quote from: talipanos on April 23, 2017, 11:17:24 PM ---@spoumi Σε κάρφωσα και εγώ από μακριά! Πολύ ωραίο το NC σου, τοχω ξαναδεί σε αυτό το δρόμο.

--- End quote ---
Η αλήθεια είναι ότι χθες έκανα πολλά χλμ... Να σαι καλά!

Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version