!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
Liakos:
--- Quote from: Sakis on April 10, 2017, 03:00:14 PM ---Η αλήθεια είναι ότι από κοντά το Fiat εξωτερικά είναι πολύ πιο όμορφο και πιο άγριο σε σχέση με το ND, βέβαια η έκδοση στην έκθεση είχε 53.000 ευρώ, τώρα τι από όλα αυτά που είχε επάνω ήταν τα έξτρα δεν ξέρω αλλά ήταν πολύ φουσκωμένο με πολλές λεπτομέρειες στη σχεδίαση και πολύ εντυπωσιακό.
--- End quote ---
--- Quote from: ladakiasnb on April 10, 2017, 04:13:30 PM ---όντος είναι λίγο πιο ωραίο εξωτερικά βεβαία γούστα είναι αυτά , άλλα στην οδήγηση ???
--- End quote ---
Γουστα ειναι αυτα. Χωρις να εχω δει κανενα απο τα δυο απο κοντα, το Fiat μου φαινεται πολυ ασχημο. Και 20.000€ να ειχε το Abarth και να μου περισσευανε, δε θα περνουσε σε καμια περιπτωση απο το μυαλο η σκεψη αγορας μονο & μονο λογω αισθητικης. Αντιθετως το ND το βρισκω ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ.
Skyggedans:
Αυτό @Charlie πρέπει να είναι το γνωστό Νιseko NC EF EL
@Sakis Για το Abarth τα είχαμε γράψει παλιότερα στο thread για το ND. Πολύ δυνατό, λένε πως είναι και καλοστημένο, αλλά με τέτοια τιμή, κάπου έχασαν τη λογική οι μακαρονάδες.
Charlie:
@Skyggedans είναι το Mx5 Mitsuoka
http://www.bbc.com/autos/story/20150601-the-mitsuoka-roadster-is-the-miata-that-thinks-its-a-morgan
iliasfyntanidis:
Πολύ χάλι.Ούτε μαστουρωμένος δεν θα το αγόραζα.
Πάω στοίχημα ότι ανήκει στον ιδιοκτήτη της εταιρίας.
Ph_fly:
@Sakis Τα 53.000 είναι του Abarth, το απλό Fiata με τα 140 άλογα είναι στα 31-33.000.
Προσωπικά το ND μου αρέσει πολύ περισσότερο σε εμφάνιση. Πριν από μερικούς μήνες είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω και τα δύο στην Αμερική. Το ND μάλιστα για ένα Σαββατοκύριακο. Ομολογώ πως το fiat με ενέπνευσε περισσότερο. Περισσότερη ροπή, πολύ πιο σκληρό και ακριβές. Το ND είχε τεράστιες κλίσεις και ήταν σαν να σου ζητούσε να το σεβαστείς. Το κιβώτιο του 124 πολύ μέτριο. Αν έπρεπε να επιλέξω, θα κατέληγα μάλλον στο ND με άμεση βελτίωση της ανάρτησης. Επιστρέφοντας το NC μου φάνηκε πολύ καλύτερο...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version