!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
ntemis:
Ειστε μερακλιδες μου η ειναι η ιδεα μου??
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ted33:
Εγω νομιζω οτι ο Νοτης ειναι ο πιο μερακλης!!!
ladakiasnb:
Σήμερα πήγα Χαλκίδα και μετά Ερέτρια και πέτυχα πάρα πολλά και NB και NC και στην Ερέτρια χαιρετηθήκαμε και με ένα NB F/L μαύρο πολύ
περιποιημένο :D
Sakis:
Εχθές επισκέφτηκα την έκθεση αυτοκινήτου στη ΔΕΘ Θεσσαλονίκης και είχε το fiat roadster 124. Το ND το είχα δει το φθινόπωρο στη Λισαβόνα στην αντιπροσωπεία της Mazda. Η αλήθεια είναι ότι από κοντά το Fiat εξωτερικά είναι πολύ πιο όμορφο και πιο άγριο σε σχέση με το ND, βέβαια η έκδοση στην έκθεση είχε 53.000 ευρώ, τώρα τι από όλα αυτά που είχε επάνω ήταν τα έξτρα δεν ξέρω αλλά ήταν πολύ φουσκωμένο με πολλές λεπτομέρειες στη σχεδίαση και πολύ εντυπωσιακό. Φαντάζομαι η κλασική έκδοση στα 30.000-33.000 ευρώ δεν θα είναι τόσο ωραία.
steve:
--- Quote from: Sakis on April 10, 2017, 03:00:14 PM ---Εχθές επισκέφτηκα την έκθεση αυτοκινήτου στη ΔΕΘ Θεσσαλονίκης και είχε το fiat roadster 124. Το ND το είχα δει το φθινόπωρο στη Λισαβόνα στην αντιπροσωπεία της Mazda. Η αλήθεια είναι ότι από κοντά το Fiat εξωτερικά είναι πολύ πιο όμορφο και πιο άγριο σε σχέση με το ND, βέβαια η έκδοση στην έκθεση είχε 53.000 ευρώ, τώρα τι από όλα αυτά που είχε επάνω ήταν τα έξτρα δεν ξέρω αλλά ήταν πολύ φουσκωμένο με πολλές λεπτομέρειες στη σχεδίαση και πολύ εντυπωσιακό. Φαντάζομαι η κλασική έκδοση στα 30.000-33.000 ευρώ δεν θα είναι τόσο ωραία.
--- End quote ---
μήπως ήταν το abarth? αλλά και πάλι, τόσα λεφτά για φίατ...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version