!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
HarryB:
--- Quote from: RustRat on March 31, 2017, 10:55:25 AM ---Πωληθηκαν RX8 facelift στην Ελλάδα; Είδα χθες ένα στον δρόμο (δεν θυμάμαι περιοχή), και ήταν πανέμορφο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
--- End quote ---
Είχα πετύχει ένα λευκό στο Ναύπλιο πριν κάνα μήνα, το χαζεψα αρκετά. Όμορφο πολύ.
iliasbak:
--- Quote from: HarryB on April 01, 2017, 12:58:47 AM ---
--- Quote from: RustRat on March 31, 2017, 10:55:25 AM ---Πωληθηκαν RX8 facelift στην Ελλάδα; Είδα χθες ένα στον δρόμο (δεν θυμάμαι περιοχή), και ήταν πανέμορφο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
--- End quote ---
Είχα πετύχει ένα λευκό στο Ναύπλιο πριν κάνα μήνα, το χαζεψα αρκετά. Όμορφο πολύ.
--- End quote ---
Παρών ! Το πήρα Φεβρουάριο του 2010 .Δεν νομιζω να κυκλοφορουν πάνω απο 50 στην Ελλάδα.
jSkyline:
Τα facelift πληρώνουν τέλη σύμφωνα με τα κυβικά η με τους τύπους?
Έχω δει και εγώ ορισμενα, ένα μαύρο ειδικά το πετυχαίνω συχνά το θυμάμαι από τις πινακίδες και την ηλιοροφή. Επίσης βλέπω συχνά και ένα 40th anniversary που είναι από τα τελευταία προ-FL και είναι από τις καλύτερες εκδόσεις.
Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk
iliasbak:
Ανάλογα με τα κυβικά ειναι τα τελη για οχηματα μεχρι 10/2010 αν θυμαμαι καλά. Αν πλήρωνα ανάλογα με τους ρυπους θα περναγα το χιλιάρικο και δεν νομίζω να υπήρχε περιπτωση να κυκλοφορούσε κανενα στο δρομο !
jSkyline:
Νομίζω ότι υπήρχαν κάποια λίγα πριν το σταματήσει που τα έπιανε ο νόμος με τους ρύπους! Αυτοί λογικά τα έχουν κάνει ανταλλακτικά!
Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version