!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (637/1071) > >>

ted33:
Σχεδον καθε πρωι ομορφο NCFL λευκο στην Βαρης-Κορωπιου. Το πετυχαινω κοντα στα βλαχικα κανεις απο εδω?

RustRat:
Πωληθηκαν RX8 facelift στην Ελλάδα; Είδα χθες ένα στον δρόμο (δεν θυμάμαι περιοχή), και ήταν πανέμορφο.

Sent from my iPhone using Tapatalk

spoumi:
Ω ναι.. έχω πετύχει κι εγώ.. αν δεν κάνω λάθος υπάρχει κ κάτοχος στο φόρουμ τώρα ξεχνάω το όνομα του. Που έχει ένα μκ1 κ ένα αρ εξ εφ ελ

Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk

ladakiasnb:
ναι πουλήθηκαν και μάλιστα όλα μέχρι να σταματήσει η παράγωγη είχα πάει στην έκθεση στην ΜΑΖDΑ στο Αγ.ελευθέριο  το 2009 ή 2010 δεν θυμάμαι και μου έλεγε ο πωλητής  ότι είχαν μείνει ένα κόκκινο  challenge που είχαν εκεί και άλλο ένα cosmo που δεν θυμάμαι

όντως πολύ ωραίο με led κολοφάναρα σαν angel , και υπάρχει και ένα κόκκινο με μεμβράνη που κάνει το χρώμα σου  ματ .που εμενα που δεν μου αρέσει καθόλου το ματ , αυτό ήταν απίστευτο

Sakis:
Πρόσφατα έψαχνα για λάστιχα και είδα ότι στο forum υπάρχει τόπικ ελαστικά στο Τμήμα "Τεχνικά Θέματα" στο Thread "Ανάρτηση/πλαίσιο/μετάδοση/Τροχοί",

Πρώτον) για να το βρείς "τρέχα γύρευε"

Δεύτερον) δυστυχώς μέσα στο τόπικ ελαστικά έχει πάρα πολλά Post (2159) που σε αποτρέπουν να τα διαβάσεις (θα ήθελες 2-5 μέρες διάβασμα) οπότε αντικειμενικά δεν βοηθάει και πολύ. Παρατήρησα ότι μπορεί να αναφέρονται και να γίνονται κατά καιρούς οι ίδιες συζητήσεις για τα ίδια λάστιχα μέσα στο ίδιο τόπικ αφού είναι σχεδόν αδύνατο κάποιος να εντοπίσει στις 144 σελίδες τις κριτικές και τα σχόλια για τα ελαστικά που τον ενδιαφέρουν.

Θα ήθελα να προτείνω στους Moderator και σε όλους τους συν-φορουμήτες για την καλύτερη λειτουργία και προς όφελος όλων μας, στο Τμήμα "ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ" να δημιουργήσουμε ένα Thread με τίτλο "Ελαστικά" και μέσα σε αυτό να έχουμε ξεχωριστά τόπικ για το κάθε ελαστικό που έχουμε βάλει κατα καιρούς και καλό θα ήταν οι τίτλοι του κάθε τόπικ να έχουν το όνομα του ελαστικού, έτσι για παράδειγμα θα δημιουργηθεί μία βάση δεδομένων στο μέλλον για όλα τα ελαστικά και θα έιναι πολύ πιο εύκολο να διαβάσουμε προσωπικές εμπειρίες και εντυπώσεις για το ελαστικό που μας ενδιαφέρει.
Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ένα Thread "Ελαστικά" όπου μέσα πλέον θα υπάρχουν ξεχωριστά τόπικ με τίτλους πχ. Federa 595 NSR, Toyo proxes sport 1, Yokohama advan neova 1d08R κτλ. Εκεί θα γίνετε πλέον στοχευμένη συζήτηση για το συγκεκριμένο ελαστικό κάθε φορά και όχι ένα αχανές τόπικ όπως είναι τώρα με 2159 Post.

Ελπίζω να σας αρέσει η πρόταση μου και να πραγματοποιηθεί αν δεν είναι κόπος για τους moderator γιατί θα μας βοηθήσει και οφελήσει όλους σε μελλοντικές αποφάσεις αλλαγής ελαστικών

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version