!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
Manolis:
Και λίγα λες.Καφριλίκια και ελεύθερα δοκιμαστικά είναι ο κανόνας στην διαδρομή αυτή.
Το φαινόμενο εντείνεται τα πρώτα ΣΚ της άνοιξης.Οι στερημένοι λόγω καιρού γεννημένοι πιλότοι κάθε είδους
βγαίνουν κ@υλωμένοι για να γράψουν χρόνους στα ελεύθερα δοκιμαστικά της παραλιακής.
Όταν δε αρχίσουν και τα πρώτα μπάνια,τότε οι χρόνοι θα γράφονται με δίχαλο,μαλλί να ανεμίζει και χαβανέζικη βερμούδα.
Skyggedans:
Δεν υπάρχει τυχαία η κλισέ φράση "Οδηγοί του Σαββατοκύριακου".
Κάθε πιθανός και απίθανος γνώστης του δρόμου, με πλήρη άγνοια του ΚΟΚ έξω και όποιον πάρει ο χάρος.
SteliosR:
Λογω δουλειας εχει τυχει να οδηγησω σε αρκετες ευρωπαικες πολεις, (καμια συγκριση) αλλα κ στην αφανγκατε της καφριλας! ( Κωσταντινουπολη, Καιρο, Καζαμπλανκα). Ξερω μου λειπουν κανα 2 ακομα Νεο Δελχι, Καρατσι, Βιετναμ. :hello:
Αλλα η διαφορα του πολιτισμενου Ελλαδισταν, απο τις προαναφερομενες ειναι η κατα συρροη επιθετικη οδηγηση, η αδιαφορια για τον ΚΟΚ κ τους γυρω μου,, κ η ξερολιδιτιδα οτι ειμαι Ατρωτος. Ανικητος συνδιασμος!!!
nc turbo:
κλασσικα, η διαδρομη παραλιακη-λιμανακια ειναι racing πολλα χρονια και αυτο δεν προκειτε να αλλαξει ποτε οτι και να λετε, 20 χρονια και πλεον απο μικρος που με πηγαινε ο μπαμπας στην καντινα! (κριμα που την εκλεισαν μου εχει ληψει γενικα το καφεδακι εκει κυριακη πρωι)
κριμα και για τους μηχανοβιους που αυριο μεσημερι παλι θα κατεβουν, το ΣΚ βγαινει στο δρομο και η κουτση μαρια που χει αμαξι να παει βολτα και οποιον παρει ο χαρος. τα μηχανακια σπανια πεφτουν μονα τους, συνηθως απο τα αμαξια χτυπανε.
οπως και παρασκευη - σαββατο βραδυ ειναι ολοι πιωμενοι και θελει παραπανω προσοχη!
δεν ειναι τυχαιο που οσοι ξερουν κατεβαινουν τριτη τεταρτη και πεμτπτη βραδυ..
Ozymandias:
Γνωστα τα μερη και τα προβληματα που αναφερεις ΚΑΘΕ ΣΚ που οι θεοι αποφασιζουν να βγαλουν λιγο ηλιο.
Μονη λυση πια για παραλια ειναι να φυγεις μετα την Αναβυσσο που τα πραγματα λιγο αραιωνουν. Αναβυσσος-Σουνιο ειναι ισως η καλυτερη διαδρομη του Λεκανοπεδιου και σαφως ησυχοτερη.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version