!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (623/1071) > >>

LetThingsDrift:

--- Quote from: sotos on February 17, 2017, 06:35:50 PM ---@LetThingsDrift πριν λιγο στην Καβαλας :guns:

--- End quote ---

Το παραδέχομαι....Με το BMWδικο ήσουν;

Sent from my iPhone using Tapatalk

sotos:
Ναι,με το παρταλι!!

the_george:
Guys,  παρατηρουσα χθες (πρωτη μερα που εβγαλα το NC μου βολτα) πως η θερμοκρασια κινητηρα ηταν σε αρκετα χαμηλα επιπεδα. Οταν το πατουσα λιγο εφτανε στο 40% περιπου, οταν πηγαινα χαλαρα με 5η, εφτανε κοντα στο cold.. ειναι κατι συνηθες αυτο στο NC?  Ή εχει κανενα θεμα ο θερμοστατης? Το ειχα παρατηρησει και σε αλλα οσο εκανα test drive πριν αγορασω αλλα δεν εδινα ιδιαιτερη σημασια..

Sent from my SM-T561 using Tapatalk

luigid:

--- Quote from: the_george on February 18, 2017, 01:48:34 PM ---Guys,  παρατηρουσα χθες (πρωτη μερα που εβγαλα το NC μου βολτα) πως η θερμοκρασια κινητηρα ηταν σε αρκετα χαμηλα επιπεδα. Οταν το πατουσα λιγο εφτανε στο 40% περιπου, οταν πηγαινα χαλαρα με 5η, εφτανε κοντα στο cold.. ειναι κατι συνηθες αυτο στο NC?  Ή εχει κανενα θεμα ο θερμοστατης? Το ειχα παρατηρησει και σε αλλα οσο εκανα test drive πριν αγορασω αλλα δεν εδινα ιδιαιτερη σημασια..

--- End quote ---

Το πιο πιθανο και συνηθες γενικα στα NC προβλημα.
Ο θερμοστατης σου εχει πεθανει.Αλλαξε τον να δουλευει σωστα το αυτοκινητο,σχετικα οικονομικα θα την βγαλεις.

Liakos:

--- Quote from: the_george on February 18, 2017, 01:48:34 PM ---Guys,  παρατηρουσα χθες (πρωτη μερα που εβγαλα το NC μου βολτα) πως η θερμοκρασια κινητηρα ηταν σε αρκετα χαμηλα επιπεδα. Οταν το πατουσα λιγο εφτανε στο 40% περιπου, οταν πηγαινα χαλαρα με 5η, εφτανε κοντα στο cold.. ειναι κατι συνηθες αυτο στο NC?  Ή εχει κανενα θεμα ο θερμοστατης? Το ειχα παρατηρησει και σε αλλα οσο εκανα test drive πριν αγορασω αλλα δεν εδινα ιδιαιτερη σημασια..

--- End quote ---

Εδω εισαι --> http://mymx5.gr/forum/index.php/topic,5409.0.html

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version