!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
tzo:
--- Quote from: tzo on December 17, 2016, 08:57:13 PM ---Σήμερα το μεσημέρι ένας αφηρημένος (sic) οδηγός με εμβόλησε κυριολεκτικά σε φανάρι στη Μεσογείων (έγραφε sms στο κινητό μου είπε και δεν με είδε..!) με αποτέλεσμα ο πίσω προφυλακτήρας απορροφώντας την σύγκρουση πήρε μέντα, εκτός των εκδορών κτλ,κτλ και χρήζει αντικατάσταση.
Ο Καλογρίτσας που είδα έχει και φανοποιείο ( δεν βρήκα και άλλον για Mazda).
Εχει κανένας συμφορουμίτης άποψη, καθώς όπως καταλαβαίνετε λόγω του ότι το mx5 είναι διετίας θέλω να πάω με επίσημο dealer να γίνει brand new
--- End quote ---
Σήμερα πήρα το mx5 με τον καινούργιο προφυλακτήρα (ενάμιση μήνα έκανε να τον φέρει η mazda).
Ας μου επιτραπεί να κάνω μερικά σχόλια :
Η αλλαγή βάψιμο έγινε στην cartime/lambrinos στου ζωγράφου, όπου έχω να πω μόνο τα καλύτερα. Απίστευτη δουλειά, επαγγελματισμός και συνέπεια.
Απόλυτα ικανοποιημένος και από την ασφαλιστική (allianz), και για την αποκατάσταση αυτής της ζημιάς, αλλά και για την κλοπή του Appradio από το civic όπου με αποζημιώσανε για το 100% .
ΥΓ. Το μόνο που δεν έχω καταλάβει ακόμα είναι τι το θέλει ο συμπολίτης μας το μπροστινό καπάκι του προφυλακτήρα (για τον γάντζο ρυμούλκησης) που "έκανε φτερά" πριν μία εβδομάδα..από όσο ξέρω δεν παίζει άλλο mx5nc 3.75/2014 στα πέριξ..
Anyway, λίγο το κακό, 4£ με τα μεταφορικά σε 3μέρες ήρθε από mx5parts.uk, το γ@μότο είναι....
Vidias:
Μπραβο ρε.Μακρια απο κακοτοπιες...
Μπας δεν εκατσε σωστα-εσπασε στο κουμπωμα και επεσε στον δρομο...?
Κουφο μου ακουγεται...
LetThingsDrift:
--- Quote from: Vidias on February 10, 2017, 08:38:06 PM ---
Κουφο μου ακουγεται...
--- End quote ---
Kι εγώ κάτι τέτοιο θέλω να πιστεύω και το θεωρώ πιο πιθανό...Αλλιώς όποιος το πήρε το πήρε απλά για να κάνει την ζημιά... Anyway όπως και να έχει τέλος καλό. Συγχαρητήρια για το αμάξι σου @tzo...Στην συνάντηση ούτε που παρατήρησα ότι είχε τέτοιο θέμα ο προφυλακτήρας σου...Μας άνοιξες το καπό και εμφανίστηκε ο γυαλισμένος rotrex και αλληθωρίσαμε δεν είδαμε τίποτα παραπάνω :P Να το χαίρεσαι!
tzo:
--- Quote from: LetThingsDrift on February 10, 2017, 08:44:03 PM ---
--- Quote from: Vidias on February 10, 2017, 08:38:06 PM ---
Κουφο μου ακουγεται...
--- End quote ---
Kι εγώ κάτι τέτοιο θέλω να πιστεύω και το θεωρώ πιο πιθανό...Αλλιώς όποιος το πήρε το πήρε απλά για να κάνει την ζημιά... Anyway όπως και να έχει τέλος καλό. Συγχαρητήρια για το αμάξι σου @tzo...Στην συνάντηση ούτε που παρατήρησα ότι είχε τέτοιο θέμα ο προφυλακτήρας σου...Μας άνοιξες το καπό και εμφανίστηκε ο γυαλισμένος rotrex και αλληθωρίσαμε δεν είδαμε τίποτα παραπάνω :P Να το χαίρεσαι!
--- End quote ---
Σε ευχαριστώ πολύ, στη συνάντηση δεν το παρατήρησες γιατί ήταν στη θέση του, έκανε φτερά το ίδιο απόγευμα αργά σε γνωστό καφέ/μπαρ στην Πεντέλη..
Τέλος πάντων, πολύ κουβέντα για το τίποτα, απλά 6 μήνες Αθήνα "δεν με πάει", η "κατσίκα του γείτονα" δεν καλοπερνάει. Πριν δύο εβδομάδες μετά από detailing στο honda μου, κάποιου αγαπητού συμπολίτη μας του "γυάλισε" τόσο πολύ που αποφάσισε να κάνει με το κλειδί του grafity την πόρτα του οδηγού (κοινώς κ@λο) μέρα μεσημέρι στο Χαλάνδρι..!
Μάλλον η λύση είναι μία, απλυσιά ....!
Jhngeorgas:
Υπάρχουν 2-3 προφυλακτήρες στο car που πωλούνται , δεν έχουν όλοι το καπάκι χαχαχαχα , anyway μικρό το κακό ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version