!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
VasmaV:
Ναι φίλε μου, οι ενδοκοινοτικές συναλλαγές δεν έχουν τελωνείο
Sent from my iPhone using Tapatalk
anvas94:
--- Quote from: ain on February 04, 2017, 04:55:56 PM ---μια έρωτηση ακόμα ο il motorsport είναι γερμανία σωστά άρα να φανταστώ πως η τιμή για το κίτ με τον rotex. αν και τσουχτερή είναι τελική δεν υπάρχει θέμα τελωνείου σωστα?
--- End quote ---
Υπολογίζεις και τα μεταφορικά, δεν είναι μέσα σε αυτή την τιμή. Αλλά ναι δεν έχει τελωνείο ότι είναι εντός ευρωπαϊκής ένωσης
spoumi:
--- Quote from: VasmaV on February 04, 2017, 05:14:40 PM ---Ναι φίλε μου, οι ενδοκοινοτικές συναλλαγές δεν έχουν τελωνείο
--- End quote ---
RIP mx5parts.co.uk :P :P
GTsiam:
Καλησπέρα σας, θα αποκτήσω σε λιγες μέρες το mx5 nc του 2007-2008 (δεν ειμαι σιγουρος ποιου έτους είναι), και θα ηθελα να ρωτησω τι θα μου προτείνατε να προσθέσω. Ποια ανάρτηση δηλαδή, και αν κατα τη γνωμη σας χρειαζεται χαμήλωμα. Επίσης αν εχετε να μου προτεινετε καποια ζαντα, κατα προτιμηση σε μαυρο χρώμα. Το trim level του ειναι το base νομιζω με δέρμα στο εσωτερικό και τις απλες ζάντες (τις οποιες σκεφτομαι να αλλαξω με 17άρες).
Alex:
Καταρχάς καλωσήρθες :)
Υπερβολικά γενικές οι ερωτήσεις σου, θα πρέπει να διαβάσεις τα αντίστοιχα θέματα.
Υπάρχει άφθονη πληροφορία στο φόρουμ και θα πρέπει να την ξαναγράψουμε όλη, με τις απορίες που θα ξεπηδούν σε κάθε απάντηση!
Εδώ είμαστε ;) :hello:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version