!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
mx5christopher:
--- Quote from: panos2171 on January 06, 2017, 12:35:09 AM ---Υπάρχει κάτι που μπορούμε να βάλουμε στις ξύλινες επενδύσεις (τιμόνι, λεβιές, χειρόφρενο) για συντήρηση; Το οποίο φυσικά να μην είναι αισθητό στην αφή (κολλάει ή γλιστράει).
--- End quote ---
αν εχεις σημάδια-θαμπάδες, θέλεις βερνίκωμα...
mx5christopher:
τι λετε θα χιονισει; 5 εικονικά ευρώ οτι δε θα στρώσει τίποτα απο μελίσσια και κάτω...
panos2171:
--- Quote from: mx5christopher on January 06, 2017, 08:26:44 PM ---
--- Quote from: panos2171 on January 06, 2017, 12:35:09 AM ---Υπάρχει κάτι που μπορούμε να βάλουμε στις ξύλινες επενδύσεις (τιμόνι, λεβιές, χειρόφρενο) για συντήρηση; Το οποίο φυσικά να μην είναι αισθητό στην αφή (κολλάει ή γλιστράει).
--- End quote ---
--- End quote ---
Όχι τίποτα δεν έχουν. Αλλά για να μην αποκτήσουν υπάρχει κάτι για προστασία; Γενικά θέλω να διατηρούνται και να μη θαμπώσουν.
mx5christopher:
--- Quote from: panos2171 on January 07, 2017, 05:54:12 PM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
Όχι τίποτα δεν έχουν. Αλλά για να μην αποκτήσουν υπάρχει κάτι για προστασία; Γενικά θέλω να διατηρούνται και να μη θαμπώσουν.
--- End quote ---
Φαντάζομαι ενα universal kit φροντίδας ξύλου θα κάνει τη δουλειά που θέλεις. Εγώ έχω εμπειρία μόνο σε ενα τέτοιο "φαρμακο" που βάζω στο σκάφος στα ξύλα. Έχει μεσα κερί μέλισσας. Γυαλιζει ενυδατώνει και αφήνει και πάρα πολύ ωραίο άρωμα. :)
Δυστυχώς δε θυμάμαι όνομα, μόλις το δω αποθήκη θα σου πω. Γενικά σε θέματα συντήρησης δερμάτων - ξύλων προσωπικά προτιμάω ναυτικά προϊόντα. Τείνουν να είναι πιο "χαρντ κορ".
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
mx5christopher:
--- Quote from: mx5christopher on January 07, 2017, 06:00:00 PM ---
--- Quote from: panos2171 on January 07, 2017, 05:54:12 PM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
--- End quote ---
Φαντάζομαι ενα universal kit φροντίδας ξύλου θα κάνει τη δουλειά που θέλεις. Εγώ έχω εμπειρία μόνο σε ενα τέτοιο "φαρμακο" που βάζω στο σκάφος στα ξύλα. Έχει μεσα κερί μέλισσας. Γυαλιζει ενυδατώνει και αφήνει και πάρα πολύ ωραίο άρωμα. :)
Δυστυχώς δε θυμάμαι όνομα, μόλις το δω αποθήκη θα σου πω. Γενικά σε θέματα συντήρησης δερμάτων - ξύλων προσωπικά προτιμάω ναυτικά προϊόντα. Τείνουν να είναι πιο "χαρντ κορ".
--- End quote ---
Παρόλα αυτά, ρώτα πως αντιδρά σε polished επιφάνειες τόσο "καθαρές" οσο τα ξύλα μας. Δεν ξέρω αν θα απορροφηθει τόσο καλα. Δε το χω δοκιμάσει.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version