!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
dogits:
Καλημερα @VasmaV ζήτω συγνώμη αν προσέβαλα κάποιον απο τους αντμιν.
Εχω σταματήσει να ειμαι ενεργό μέλος του φόρουμ γιατι όταν διαβάζω τα καλα που προσφέρουν τα μέλη του φόρουμ θελω επισης να διαβάζω και τα κακά και δεν αφορά το nc turbo tou @gianic. Ο καθένας σχηματίζει εικόνα του εαυτού του απο τα λεγόμενα του η τις δουλειές του αρνητικές η θετικές οποίος αγαπάει αυτο που κανει μιλάει και με τις δυο όψεις του νομίσματος.
Καλές γιορτές και καλή χρονια!
arvani:
Παίδες χρόνια πολλά, καλές γιορτές να έχουμε!
Πάω να φύγω
Ciaoo
HarryB:
Έχει κανείς ιδέα που μπορώ να βρω τα μεταλλικά κλιπ/κουμπωματα που κρατάνε τα πλαστικα των πυργων των ζωνών στην θέση τους στα ΝΒ?
Vidias:
Και εγω ειχα χασει του συνοδηγου...
Βγαλε το κλιπ και ψαξε για στρογγυλη ασφαλεια,σαν αυτες που εχουν οι πισω σιαγονες.
Ρωτα μηχανικο.θα σου βρει στανταρ.
LetThingsDrift:
--- Quote from: mx5silver on December 23, 2016, 12:51:49 AM ---οκ ενας πολλαπλασιαστης ηταν.... :llol:
κατα τον μαστορα τα τσιμουχακια των βαλβιδων εχαναν λαδι το οποιο βραχυκωκλωνε το μπουζι και με τον καιρο τα επαιξε ο πολλαπλασιαστης.....
αλλαξα μονο πολλαπλασιαστη( και μπουζι που ειχα αλλαξει μονος μου πριν παω συνεργειο), και καποιοα στιγμη συντομα θα πρεπει να παω να αλλαξω και τσιμουχακια....
οι πολλαπλασιαστες είναι οι γνωστοι που μπαινουν και στα μχ5
εγκυκλοπαιδικα για οποιον ενδιαφέρεται οι τιμες καινουργιου που μου ειπαν ανα τεμαχιο
denso 120
ngk 85
hitachi 50
--- End quote ---
Τέλος καλό όλα καλά...Σχεδόν Αναίμακτα...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version