!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
vdsracing:
http://emptypocketracers.blogspot.gr
Ένα μπλόγκ που γράφω έτσι για το χόμπυ..πλέον εκεί θα γράφω και εμπειρίες-diy-πίστες-προβλήματα κτλ για το νέο μου 10ae.
Με σχεδόν καμία εμπειρία απο rwd ξεκίνησα από προχτές μαθήματα με τον ΜιΧο για δάσκαλο. Έχω διαβάσει και το μισό φόρουμ ψάχνωντας απαντήσεις στα διάφορα ερωτήματα...έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά.!
Αύριο φεύγω ταξίδι σε όμορφες στροφοδιαδρομές στα ορεινά της Εύβοιας για να γνωριστούμε και καλύτερα με την μπλέ σαύρα. :nod:
Ευχαριστώ και όλα τα μέλη που με βοήθησαν όσο καιρό έψαχνα.!
HarryB:
--- Quote from: tzo on December 17, 2016, 08:57:13 PM ---Σήμερα το μεσημέρι ένας αφηρημένος (sic) οδηγός με εμβόλησε κυριολεκτικά σε φανάρι στη Μεσογείων (έγραφε sms στο κινητό μου είπε και δεν με είδε..!) με αποτέλεσμα ο πίσω προφυλακτήρας απορροφώντας την σύγκρουση πήρε μέντα, εκτός των εκδορών κτλ,κτλ και χρήζει αντικατάσταση.
Ο Καλογρίτσας που είδα έχει και φανοποιείο ( δεν βρήκα και άλλον για Mazda).
Εχει κανένας συμφορουμίτης άποψη, καθώς όπως καταλαβαίνετε λόγω του ότι το mx5 είναι διετίας θέλω να πάω με επίσημο dealer να γίνει brand new
--- End quote ---
:(
Λογικα οποιοσδηποτε φανοποιος θα πρεπει να προμηθευτει ανταλλακτικα κτλ. καινουρια αν το ζητησεις, αρα αυτο δεν θα το ειχα στο νου σαν παραγοντα. Εχω δει απο κοντα δουλειες του Μακριδη (το μισο φορουμ) και οντως ειναι καλος. Εξαιρετικες εντυπωσεις (χωρις ομως να εχω κανει ο ιδιος δουλεια) και απο εδω http://cartime.gr/
Ο 2ος δινει και γραπτη εγγυηση κτλ, αλλα ειναι πανακριβος.
Skyggedans:
--- Quote from: tzo on December 17, 2016, 08:57:13 PM ---Σήμερα το μεσημέρι ένας αφηρημένος (sic) οδηγός με εμβόλησε κυριολεκτικά σε φανάρι στη Μεσογείων (έγραφε sms στο κινητό μου είπε και δεν με είδε..!) με αποτέλεσμα ο πίσω προφυλακτήρας απορροφώντας την σύγκρουση πήρε μέντα, εκτός των εκδορών κτλ,κτλ και χρήζει αντικατάσταση.
Ο Καλογρίτσας που είδα έχει και φανοποιείο ( δεν βρήκα και άλλον για Mazda).
Εχει κανένας συμφορουμίτης άποψη, καθώς όπως καταλαβαίνετε λόγω του ότι το mx5 είναι διετίας θέλω να πάω με επίσημο dealer να γίνει brand new
--- End quote ---
Κρίμα ρε Tzo. Ειδικά αυτές τις μέρες, κάθε χρόνο, όλοι οδηγούμε εντελώς άμυαλα και αφηρημένα. Με το καλό να το κάνεις και πάλι καινούριο.
Για τον Καλογρίτσα δεν έχω άποψη. Στον Νομικό-Κουρή στη Μεταμόρφωση, ξέρω πως έκαναν καλή δουλειά φανοποιείας, αλλά δε γνωρίζω αν ακόμα έχει δικό του τμήμα ή τα στέλνει πλέον σε εξωτερικό συνεργάτη.
Με ένα τηλέφωνο μαθαίνεται εύκολα αυτό.
Δεν ξέρω πάντως αν επιβάλλεται να απευθυνθείς μόνο σε εξουσιοδοτημένο dealer για δουλειά φανοποιείας.
Manolis:
Σε εξουσιοδοτημένο είχα κάνει κάποτε φαναρτζοδουλειές (Επιτροπίδης) και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος.
Πάνε χρόνια βέβαια τότε είχα το ΝΒ.
Θα προτιμούσα σαφώς ένα καλό φαναρτζή από οποιαδήποτε εξουσιοδοτημένο.
jSkyline:
Συμφωνώ με τον Μανώλη. Υπάρχουν πολύ καλύτεροι τεχνίτες από τον οποιονδήποτε εξουσιοδοτημένο που μπορεί να έχει άσχετους η υπαλλήλους που βαριούνται.
Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version