!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
Jhngeorgas:
--- Quote from: kostasmito on December 16, 2016, 11:22:10 PM ---
--- Quote from: Jhngeorgas on December 16, 2016, 07:19:17 PM ---http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2012/07/oi-gyftoi-h-katagwgh-toys-oi-prostates-toys-kai-h-apostolh-toys.html
--- End quote ---
Αυτή η παραπομπή, σε αυτό το forum, που κολλάει;;;
--- End quote ---
Οπου κολλάει και το post :P Συγχωριανε 28 κατεβαίνω Χανιά , θέλω βολτα:Ρ
kostasmito:
Παρολαυτά επιμένω στην διαγραφή της παραπομπής μιας και παραβιάζονται κανονισμοί του forum...
Αν ξεκουνησεις από τα Χανιά, μιας και εμείς είμαστε Ηράκλειο, μπορείς να έχεις όσες βόλτες θες! Αν ενδιαφέρεσαι έχω μια παράδοση την πρώτη εργάσιμη του χρόνου να το σκάω λίγο νωρίτερα από την δουλειά και να ανηφορίζω στην χιονισμένη Νίδα...όσοι πιστοί προσέλθετε!
Jhngeorgas:
Δεν διάβασα καν το link και ουτε πρόκειται, αν εχω κανει πατατα σβηστε ελεύθερα :P
jSkyline:
--- Quote from: mx5christopher on December 16, 2016, 09:23:57 PM ---Γιάννη παίρνω πίσω όσα είπα, ο τύπος έχει πρόβλημα. :llol:
--- End quote ---
Είδες τη διαφορά...Γράφω χειρότερα κάποιες φορές, αλλά τουλάχιστον ξέρω με ποιους και γιατί τα βάζω. Δεν γνωρίζω τον ιδιοκτήτη του αμαξιού, δεν μου αρέσει το πως είναι, αλλά ας κάνει ότι θέλει, δεν θα βγω να τον κράξω έτσι στο άσχετο.
@gas δεν φαντάζομαι να εννοείς εμένα τρολλ ... σε σκίσω...!
Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk
tzo:
Σήμερα το μεσημέρι ένας αφηρημένος (sic) οδηγός με εμβόλησε κυριολεκτικά σε φανάρι στη Μεσογείων (έγραφε sms στο κινητό μου είπε και δεν με είδε..!) με αποτέλεσμα ο πίσω προφυλακτήρας απορροφώντας την σύγκρουση πήρε μέντα, εκτός των εκδορών κτλ,κτλ και χρήζει αντικατάσταση.
Ο Καλογρίτσας που είδα έχει και φανοποιείο ( δεν βρήκα και άλλον για Mazda).
Εχει κανένας συμφορουμίτης άποψη, καθώς όπως καταλαβαίνετε λόγω του ότι το mx5 είναι διετίας θέλω να πάω με επίσημο dealer να γίνει brand new
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version