!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (565/1071) > >>

aimkara:
Χρόνια πολλά Σπύρο!

Στάλθηκε από το SM-T535 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

jSkyline:

--- Quote from: Hayate on December 12, 2016, 07:47:00 PM ---
--- Quote from: jSkyline on December 11, 2016, 03:18:49 PM ---Μια μέρα που 'βρεχε, που 'βρεχε μονότονα, πήγες ΚΤΕΟ αγάπη μου
ποιος μέτρησε καυσαέρια να 'ξερα
και θα τον εσκότωνα ....

...Δικό σας!

--- End quote ---

αν σε πάρουν χαμπάρι οι φανς έχεις βγάλει δίσκο να το ξέρεις  :tease:

--- End quote ---

1) Σου έφτιαξα τα quotes! Ασχετε! Μην νομίζεις οτι θα τα εφτιαχνα, τόσα χρόνια απλήρωτος moderator είμαι, απλά μπερδεψες τη μοναδική μου στιχομηθεία με τα ασχετα που γράφαν οι άλλοι!

2) Γενικά μου έβαλες ιδέες τώρα! Ξέρω τον ιδιοκτήτη στο μαγαζί που ξεκίνησε καριέρα ο συγχωρεμένος λές να πάω να του πώ 1-2 κουβέντες!? Μηπως πρέπει να αναπληρώσω το κενό στην ποιοτική μουσική που άφησε ο Παντέλος!

Hayate:
 :llol: το έχεις εύκολα! μουσική-στίχοι δικοί σου, κιθάρες έχουμε πολλές, μία πάντοφλα βάλε μόνο για το tempo και φύγαμε. αν κ μη λέμε μλκς, τέτοιο καλλιτεχνικό κενό πολύ δύσκολα αναπληρώνεται.

Gas21:

--- Quote from: Hayate on December 12, 2016, 10:56:04 PM --- :llol: το έχεις εύκολα! μουσική-στίχοι δικοί σου, κιθάρες έχουμε πολλές, μία πάντοφλα βάλε μόνο για το tempo και φύγαμε. αν κ μη λέμε μλκς, τέτοιο καλλιτεχνικό κενό πολύ δύσκολα αναπληρώνεται.

--- End quote ---

Ελπίζω να μην κοροιδευεις τον Παντέλο.

Skyggedans:

--- Quote from: Gas21 on December 13, 2016, 12:05:06 AM ---Ελπίζω να μην κοροιδευεις τον Παντέλο.

--- End quote ---

ήμουν σίγουρος πως θα σχολίαζες, άμα τη εμφανίσει του ειδώλου σου...  :moutza:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version