!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (562/1071) > >>

kostasmito:
Τι να την κάνεις την παρέα στην Σαλλλλλονίκη;
Ξυπνάς...πρωινός καφές με εφημερίδα στο on the road...μπουγάτσα από το σκοπευτήριο και έφυγες για isle of sithonia TT ή Σέρρες...στην επιστροφή ποτάκι στο κέντρο να ανοίξει και λίγο το μάτι σου...παίρνεις και μια πίτσα από τον Σάκη και έφυγες!

Vidias:
Πιτσα Σακης.....τι μου 8υμισες τωωωρα....

jSkyline:

--- Quote from: Dasimo on December 09, 2016, 11:53:35 AM ---Περίμενε έρχεται και η καινούργια τώρα ! Σε ότι αφορά το ΜΧ5 μου έχω να πω ευτυχώς που διαβάζω εσένα που ξέρεις καλά να κανείς διαγνώσεις από πληκτρολόγιο και είμαι σίγουρος ότι είναι χρέπι. Φαντάζομαι ότι αστειυεσαι όπως και εγώ άλλωστε. Αλλά πραγματικά ώρες ώρες αναρωτιέσαι πριν ρωτήσεις κάτι στο φόρουμ αυτό τι είδους tele bullying θα αντιμετωπισεις και αν δε αποφασίσεις να κανείς follow up τότε την μαμησες! Ένα πάσης περιπτώσει αυτό δεν αναιρεί την εικόνα του φόρουμ και την εξαιρετική δουλειά που κάνει η διαχείριση αλλά και οι contributors με τα υπέροχα αμάξια τους.

Sent from my iPhone using Tapatalk

--- End quote ---

Ναι αστιεύομαι! Απο τη μια χαίρομαι που το παίρνεις έτσι και δεν θέλω να το συνεχίσω, αλλά απο την άλλη υπάρχει και το σενάριο που λέει πως επαναλαμβάνεσαι! (εδω δεν αστειεύομαι)

Μπορεί το αμάξι σου να είναι καλό, αλλά δεν είναι το μοναδικό και σε καμία περίπτωση δεν ειναι κάτι ξεχωριστό. Αρα μην το επαναλαμβάνεις συνεχώς! Αν είχες αυτό http://bringatrailer.com/listing/2004-mazda-mx-5-miata/ τότε ας το επαναλάμβανες 10-12 φορές την ημέρα, γιατι μτχ 12 χρονών σε τέτοια κατάσταση δεν βρίσκεις και να είναι και MS.

Και ο @nmwisima βρήκε μτχ ΜΚ1 αστεράκι, ουτε μας το είπε γύρω στις 500 φορές που το είπες εσύ και εκτός αυτού του άλλαξε και τον αδόξαστο! (και οσο και αν τον κράζω, καλά έκανε!)

Dasimo:
Φίλε μου ίσως έχεις δίκιο , η διαφορά είναι όμως ότι ενώ σου είχα πει τόσες φορές ότι το αμάξι είναι καλό ήρθα μόνος μου και σου είπα ότι το βρήκαν στραβό και χωρίς φρένα . Όταν έκανα επανέλεγχο και επειδή πολλά παιδιά συνεισέφεραν θετικά με προτάσεις και λύσεις απλά μετέφερα τι μου είπε ο άσχετος κατά πολλούς μάστορας. Όχι μόνο δεν έκανα αυτό που λες αλλά αύριο και με βάση το τι είπαν τα παιδιά θα πάω και εγώ να ξαναδώ την ευθυγράμμιση στο γνωστό μαγαζί στην Θηβων. Δεν καταλαβαίνω το κόλλημα σου μαζί μου . Ούτε αγγελία έχω το αμάξι ούτε να το πουλήσω θέλω . Και δωδεκαετιας είναι και σκουριά έχει και σίγουρα δεν έχει το μεράκι που έχουν όλα τα υπέροχα αμάξια που βλέπω και μου τρέχουν τα σάλια . Δεν έχω διάθεση για αντεγκλήσεις ιδιαίτερα σε έναν χώρο που οφείλω να σέβομαι καθώς δωρεάν μου δίνει πρόσβαση σε ένα κλαμπ για μια μεγάλη μου αγάπη .

Sent from my iPhone using Tapatalk

jSkyline:
Το σταματάω εδώ. Πάλι ξέφυγε η συμπεριφορά μου :)

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version