!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (559/1071) > >>

mx5christopher:

--- Quote from: mx5christopher on December 06, 2016, 11:48:19 AM ---
--- Quote from: Sakis on December 06, 2016, 11:41:55 AM ---
--- Quote from: mx5christopher on December 06, 2016, 06:49:43 AM ---Εμενα με εχουνε βοηθησει αυτες οι εικονες. απο τοτε που τις βαλανε εχω σταματησει να αγοραζω τσιγαρα και κανω μονο ηλετρονικο. το ειχα γενικα στο μυαλο μου, αλλα οι φωτογραφιες με ωθησαν νομιζω στο να το κοψω. μονο ενα πακετο Moods πηρα στα γενεθλια μου  :angel:

--- End quote ---

Μια πληροφορία για όσους κάνουν ηλεκτρονικό που ίσως να μην το γνωρίζουν.
Ο πατέρας μου είναι γιατρός (Γενικός χειρούργος και καθηγητής Πανεπιστημίου), Στο νοσοκομείο που εργάζεται, αυτός και κανα 2 ακόμα γιατροί το είχανε γυρίσει σε ηλεκτρονικό τσιγάρο. Κάποια στιγμή χρειάστηκε να κάνουν μια εξέταση σε ένα γιατρό που κάπνιζε ηλεκτρονικό για πάνω από έναν μήνα και του βρήκανε στα πνευμόνια συσσωρευμένο υγρό από το ηλεκτρονικό τσιγάρο και από τότε το πετάξανε όλοι. Ο ατμός που ρουφάμε με το ηλεκτρονικό υγροποιείται και συσσωρεύεται επάνω στα πνευμόνια με ότι αυτό συνεπάγεται. Γι αυτό και το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ένας τρόπος για να κόψεις το κανονικό τσιγάρο και όχι για να το αντικαταστήσεις όπως κάνουν μερικοί και καπνίζουν ηλεκτρονικό ασταμάτητα και συνέχεια.
Ο σκοπός του ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι να το κάνεις για ένα μικρό χρονικό διάστημα ίσα ίσα για να κόψεις το κανονικό και μετά να το σταματήσεις και αυτό (ηλεκτρονικό), αλλιώς κάνεις μία τρύπα στο νερό.

Εντελώς φιλικά τις δίνω τις πληροφορίες αυτές και ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεων του

--- End quote ---
Μας γαμησες

--- End quote ---
Γιατί δε φαίνονται τα υπόλοιπα οσων έγραψα και φαίνεται μόνο το βρισιδι?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Sakis:
Αλλάζω τόπικ,

Αυτό ποιανού είναι ρε παιδιά, γράφει εδώ μέσα?

"Δοκιμάζουμε το μοναδικό στην Ελλάδα MX-5 NC 1.8, με το bolt on turbo kit της βρετανικής BBR. Τελικά, είναι τόσο καλό όσο διατυμπανίζουν οι αγγλάρες?"

http://www.powermag.gr/el/mazda%20MX-5%20NC%201.8%20Turbo%20BBR%20243Ps.html

jSkyline:
Μέλος η οχι δεν έχει σημασία, το σημαντικό ειναι οτι δεν φαινεται καθόλου, ειναι ο ορισμός του sleeper και δεν εχει καθόλου περιττά πράγματα. Όσο πρέπει δυνατό RCFL που δεν πέρασε απο το κινέζικο bazzar πριν βγεί στο δρόμο!

Reverant:
Του Ξαγοράρη πρέπει να είναι.

xaxar:
Ναι του Αρτεμη Ξαγοραρη ειναι.
Ειχα την τυχη να μπω μεσα και να κανω βολτα στην driving academy! :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version