!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
RustRat:
Εδω, να σας πει ο επαγγελματιας. 98% των πελατων που θα ερθουν, δεν τους νοιαζουν οι εικονες. Λενε το κλασσικο "οι εικονες θα με κανουν να το κοψω;". Υπαρχει ομως ενα μικρο ποσοστο, κυριως γυναικες, που δεν τους αρεσουν καθολου, συζητανε πως σκεφτονται να το κοψουν, και διαλεγουν (επειδη εχω μεγαλο ταμπλο) ποια εικονα τους φαινεται πιο ανωδυνη.
Επισης κυκλοφορουν και θηκες για τα πακετα 20-22-100, ειτε απο ασχετες εταιριες, ειτε απο τις εταιριες τσιγαρων (βλ. Davidoff)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sakis:
--- Quote from: mx5christopher on December 06, 2016, 06:49:43 AM ---Εμενα με εχουνε βοηθησει αυτες οι εικονες. απο τοτε που τις βαλανε εχω σταματησει να αγοραζω τσιγαρα και κανω μονο ηλετρονικο. το ειχα γενικα στο μυαλο μου, αλλα οι φωτογραφιες με ωθησαν νομιζω στο να το κοψω. μονο ενα πακετο Moods πηρα στα γενεθλια μου :angel:
--- End quote ---
Μια πληροφορία για όσους κάνουν ηλεκτρονικό που ίσως να μην το γνωρίζουν.
Ο πατέρας μου είναι γιατρός (Γενικός χειρούργος και καθηγητής Πανεπιστημίου), Στο νοσοκομείο που εργάζεται, αυτός και κανα 2 ακόμα γιατροί το είχανε γυρίσει σε ηλεκτρονικό τσιγάρο. Κάποια στιγμή χρειάστηκε να κάνουν μια εξέταση σε ένα γιατρό που κάπνιζε ηλεκτρονικό για πάνω από έναν μήνα και του βρήκανε στα πνευμόνια συσσωρευμένο υγρό από το ηλεκτρονικό τσιγάρο και από τότε το πετάξανε όλοι. Ο ατμός που ρουφάμε με το ηλεκτρονικό υγροποιείται και συσσωρεύεται επάνω στα πνευμόνια με ότι αυτό συνεπάγεται. Γι αυτό και το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ένας τρόπος για να κόψεις το κανονικό τσιγάρο και όχι για να το αντικαταστήσεις όπως κάνουν μερικοί και καπνίζουν ηλεκτρονικό ασταμάτητα και συνέχεια.
Ο σκοπός του ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι να το κάνεις για ένα μικρό χρονικό διάστημα ίσα ίσα για να κόψεις το κανονικό και μετά να το σταματήσεις και αυτό (ηλεκτρονικό), αλλιώς κάνεις μία τρύπα στο νερό.
Εντελώς φιλικά τις δίνω τις πληροφορίες αυτές και ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεων του
mx5christopher:
--- Quote from: Sakis on December 06, 2016, 11:41:55 AM ---
--- Quote from: mx5christopher on December 06, 2016, 06:49:43 AM ---Εμενα με εχουνε βοηθησει αυτες οι εικονες. απο τοτε που τις βαλανε εχω σταματησει να αγοραζω τσιγαρα και κανω μονο ηλετρονικο. το ειχα γενικα στο μυαλο μου, αλλα οι φωτογραφιες με ωθησαν νομιζω στο να το κοψω. μονο ενα πακετο Moods πηρα στα γενεθλια μου :angel:
--- End quote ---
Ο πατέρας μου είναι γιατρός (Γενικός χειρούργος και καθηγητής Πανεπιστημίου), Στο νοσοκομείο που εργάζεται, αυτός και κανα 2 ακόμα γιατροί το είχανε γυρίσει σε ηλεκτρονικό τσιγάρο. Κάποια στιγμή χρειάστηκε να κάνουν μια εξέταση σε ένα γιατρό που κάπνιζε ηλεκτρονικό για πάνω από έναν μήνα και του βρήκανε στα πνευμόνια συσσωρευμένο υγρό από το ηλεκτρονικό τσιγάρο και από τότε το πετάξανε όλοι. Ο ατμός που ρουφάμε με το ηλεκτρονικό υγροποιείται και συσσωρεύεται επάνω στα πνευμόνια με ότι αυτό συνεπάγεται. Γι αυτό και το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ένας τρόπος για να κόψεις το κανονικό τσιγάρο και όχι για να το αντικαταστήσεις όπως κάνουν μερικοί και καπνίζουν ηλεκτρονικό ασταμάτητα και συνέχεια.
Ο σκοπός του ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι να το κάνεις για ένα μικρό χρονικό διάστημα ίσα ίσα για να κόψεις το κανονικό και μετά να το σταματήσεις και αυτό (ηλεκτρονικό), αλλιώς κάνεις μία τρύπα στο νερό.
Εντελώς φιλικά τις δίνω τις πληροφορίες αυτές και ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεων του
--- End quote ---
Μας γαμησες
anvas94:
Ρε παιδεία κακά τα ψέματα τώρα , μεγάλοι άνθρωποι είμαστε... ή καπνίζεις ή δεν καπνίζεις. Όλα στο μυαλό και μια απόφαση είναι. Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα τα αυτοκόλλητα νικοτίνης η φωτογραφίες στα πακέτα και ουτο κάθε εξής είναι απλά σαχλαμάρες και το ξέρουμε .. τουλάχιστον αυτό πιστεύω εγώ... Νταξει οι απόψεις είναι πολλές βέβαια , ο καθένας έχει την δικό του γνώμη αλλά η λογική λέει ή το κόβεις μαχαίρι ή συνεχίζεις και καπνίζεις.. το να πάρεις ηλεκτρονικό τσιγάρο για να σε βοηθήσει να κόψεις το τσιγάρο είναι μια χαζομάρα . Αφού και πάλι καρκίνος ρουφιεται.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Skyggedans:
--- Quote from: Sakis on December 06, 2016, 11:41:55 AM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
Επιτέλους, το διάβασα.
Εύγε ρε Σάκη! Και το εννοώ.
Ήθελα να το γράψω από χθες, αλλά είπα να μην τη χαλάσω στους "ηλεκτρονικούς".
Καταφέραμε και μετατρέψαμε το υποκατάσταστο του τσιγάρου σε trend και τώρα μετράμε ποιος την έχει μεγαλύτερη και στο "άτμισμα"...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version