!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (549/1071) > >>

RustRat:
Ξες πως αν ειχα τη δυνατοτητα θα το επαιρνα οπως ειναι, θα αλλαζα 2-3 πραγματα και θα ημουν ικανοποιημενος.

Sent from my iPhone using Tapatalk

nmwisima:

--- Quote from: RustRat on November 18, 2016, 05:25:16 PM ---Ξες πως αν ειχα τη δυνατοτητα θα το επαιρνα οπως ειναι, θα αλλαζα 2-3 πραγματα και θα ημουν ικανοποιημενος.

--- End quote ---

Ξέρω ότι όποιος και να το πάρει θα έχει ένα πεντακάθαρο προσεγμένο ΝΑ και θα μπορεί να πάρει εύκολα λεφτά πίσω δίνοντας τα ανταλλακτικά που δε θέλει.

Σε ευχαριστώ πολύ για το προμόσιο της αγγελίας. :giveheart:

jSkyline:
Πάντως και εγώ νομίζω οτι το αμάξι του Α. δεν είναι σε χειρότερη κατάσταση απο αυτή που αγοράστηκε. Κυριώς βέβαια γιατί δεν έχει καταπονηθεί με μετακινήσεις. Απλά πλεον τα χλμ που κάνει προσμετρώνται Χ3 κυρίως λόγο των δυνάμεων που θα ασκήσουν πάνω του οι ελληνικοί δρόμοι.

Konstantinos:
Φήμες λένε ότι μαύρο nc έφαγε τρελό άδειασμα στα φανάρια του βλάχου το μεσημέρι
Δεν πέφτουν με miata οι γυναίκες παίδες, ειδικά άμα οδηγούν nc με μπλοκέ  (και γκρινιάζουν που δεν έχει κοντό κορωνοπήνιο :O )

HarryB:
Καπως ετσι ξεκινησε η μερα μου σημερα...

Και θα μπρουσε κ χειροτερα. Μισο μετρο σκληρου πλαστικου/μεταλλικου υλικου σε σχημα ταβλας, γκελ εμπρος μου στην εθνικη, καπο και στην συνεχεια παμπριζ. Ευτυχως δεν χτυπησε κατευθειαν πανω στο παμπριζ παρα μετα απο 2 αναπηδησεις (δρομο και καπο) και ευτυχως χ2 δεν βρηκε τζαμι αλλα το μπρατσο του υαλοκαθαριστηρα αλλιως θα το ειχα αγκαλια τωρα...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version